Yapay Kızlık Zarının Bilinen 5 Zararı

Son yıllarda on binlerce bayanın kullandığı yapay kızlık zarı zararları hakkında hiç bir yerde adam akıllı bir açıklama bulunmamaktadır. Bu konudaki eksikliği farkettiğimizden dolayı ürünün zararları hakkında kullanıcılarımıza detaylı olarak bilgilendirmeye karar verdik. Bu makalemizin içerisinde yapay kızlık zarının bilinmeyen zararları hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Yazımızın detaylarına girmeden önce orijinal Japon malı olan yapay kızlık zarı kullandığınız zaman hiç bir yan etki ve olumsuz durum ile karşılaşmayacağınızı belirtmek istiyoruz. Bahsettiğimiz zarar ve yan etkiler, Çin'den getirilen ve İngiliz, Amerikan, Fransız malı olduğu iddia edilen ürünler için geçerlidir. Çünkü, Japon malı sahta zar, tamamen bitkisel içeriklerden imal edildiğinden ve kendini tamamen genital bölgeden dışarıya atmaya yönelik çalıştığından sağlık açısından bir sorun teşkil etmemektedir. Ürünün maliyetini yükselten en büyük 2 etken bitkisel olup, kendini dışarı atmasıdır. Çin'li firmalar maliyeti düşürmek için bu iki önemli konuyu pas geçmişlerdir.

Şimdi gelelim orijinal olmayan yapay kızlık zarı zararları hakkında detaylı bilgi vermeye.

yapay kızlık zarı zararları

Yapay Kızlık Zarı Zararları

  • Orijinal olmayan ürünlerin rengi kızlık kanından daha çok pembedir. Bu renk tonunu gören erkekler de haliyle durumu kısa süre içerisinde anlayabilecek ve hayalini kurduğunuz evlilik henüz başlarken bitebilecektir.
  • İçeriği bitkisel olmadığından dolayı, barındırdığı kimyasal maddeler genital bölgeye zarar verebilir ve alerjik enfeksiyon riskini artırabilir. Ayrıca var olan ve uykuda olan rahatsızlıkları da tetiklemeye yardımcı olabilir.
  • Orijinal Japon malı yapay kızlık kanı ilişkiden sonra kendini dışarıya atmaya yönelik hazırlanmıştır. Çin malları ise dışarıya atmayıp, içeri yönlü bir hareket sergileyip kadın rahmine kadar ulaşabilir. Ulaşmazsa da olduğu gibi vajen içerisinde bekler ve çok ciddi sağlık sorunlarını peşinden getirebilir.
  • Japon malı ürünlerde insan sağlığına zararsız, gıda boyasının gelişmişi kullanılmaktadır. Çin mallarında ise, gerçek kurutulmuş insan kanı kullanılmaktadır. Kullanılan bu kan sahibinin taşıyıcı olduğu bir hastalık var ise, bu hastalığın size de bulaşması an meselesi olacaktır.
  • Çin malı yapay kızlık zarının bir başka zararı ise, ürünün erimesinin kolay olmaması ve ilişkide erimeden dışarıya düşmesi, genital bölge içerisinde tutunamamasıdır. Japon malı ürünler genital bölge içerisinde yer alan proteinlere yapışarak akma, düşme ve kayma yapmazken Çin malllarında bu ihtimaller de söz konusudur.

yapay kızlık zarı

Zararı Olmadan Kullanılabilecek Sahte Kızlık Kanı

Yazımızın üst kısmında bahsetmiş olduğumuz yapay zar zararları, baştan da belirtmiş olduğumuz gibi Japon malı ürünlerde değil, Çin'den getirilip, diğer milletlerden getirilmiş gibi gösterilen ürünlerde karşımıza çıkmaktadır. Biz en çok bilinen 5 zarardan bahsetsek de, bilinmeyen daha onlarca zararını saymamız mümkündür.

Bahsetmiş olduğumuz zararlar ile karşılaşmadan, yapay kızlık zarı kullanarak, ilk gecenizi sorunsuz bir şekilde atlatmak isterseniz, siz de on binlerce yapay kızlık zarı kullananlar gibi orijinal Japon malı ürün kullanmalısınız. Unutmayın Japon malının resmi distribütörü https://www.bekaretzari.com sitemiz olup, başka bayiliğimiz kesinlikle bulunmamaktadır.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

28 Adet Yorum bulundu
  • Dilan

    Ben de sahte kızlık zarının zararlarından korktuğum için kullanmayı düşünmüyordum. Fakat orijinal ürünlerde hiç bir sorun olmadığını anladığımda sitenizden sipariş verip kullandım. Hem çok güzel bir sonuç elde ettim, hem de hiç bir sorun yaşamadım. İlgi ve güvenirliğiniz için çok teşekkür ederim.

  • Maviş

    Ben de sahte kızlık kanının zararlarından korktuğum için kullanmaya çekinmiştim. Ama kullanıcıların hepsi çok memnun. Anladığım kadarı ile orijinal ürün olduktan sonra hiç bir sorun olmuyor.

  • Irmak

    Ben 189 TL'ye başka bir siteden satın almıştım. Portekiz malı diye kandırdılar ve çok zararını gördüm. Boya gibi 2-3 gün akmaya devam etti. Elime bi bulaştı ve 2 gün çıkmadı. Daha sonra gazetelerden sitenizin sahibi Hakan Bey'in röportajını okuyarak orijinal ürünün sizin olduğunuza kanaat getirerek satın aldım. Diğer ürün ile gerçekten hiç ilgisi yok. Parmağım ile müdahale ettiğim anda aktı ve kanama bitti. Elimi yıkayınca da kayboldu. Size ulaştığım için çok memnunum.

  • Kamile

    Bitkisel bir ürün zaten bildiğim kadarıyla zararının olacağını ben de düşünmüyorum. Zaten 3 yıl önce kullandım şuana kadar da herhangi bir zararını görmedim.

  • Selen

    Merhabalar.ilişki sırasında yapay zar hicbir engel yokmuşcasına hizlı bir biçimde mi bozuluyor yoksa partner biraz da olsa zorlandığını hissediyor mu ? Bir soru daha...İlişkiden sonra icerideki kalan kızlık zarı kalıntılarının dışarı çıkma gibi bir ihtimalı söz konusu mu? Yani ilişkiye girdik diyelim zar bozuldu kan geldi buraya kadar sıkıntı yok. Peki sonrasında vajinayı çevreleyen yapay zarın kalıntılarına ne olur ? Yerinden oynama riski nedir ?

  • Merve-Yönetim

    Merhabalar Selen Hanım. Normalde kızlık zarı yırtılırken de erkeklerde zorlanma olmamaktadır. Kızlık zarı oldukça ince ve esnek bir yapıdadır. Penis ucu ile hissedilmez. Erkeğin zorlanması bayanın cinsel organının darlığından kaynaklı olacaktır ki bunun için de sitemizde daraltıcı kremlerimiz var, onu tercih edebilirsiniz. Yapay kızlık zarı, yerleştirildikten sonra tamamen eriyerek, katı halden sıvı hale geçmektedir. Yani ilişki sonunda hiç bir kalıntı kalmayacaktır. Ürün yerleştirildikten sonra genital bölgedeki proteinlere yapışarak 2 saat boyunca akma kayma ve düşme yapmamaktadır.

  • Huriye

    Bir çok doktora dikim için başvurduğumda bu ameliyatı yapamayacaklarını belirttiler. Konya'da yapan doktora rastlamadım. En yakın Ankara'da buldum. Hızlı tren ile giderek dikim yaptırıp dönmeyi düşünmüştüm. Fakat bu sefer de dikimden sonra bir kaç muayene olmam gerektiğini belirttiler. Bir de hemen uzun yol yapmamın da sakıncalı olduğunu söylediler. Ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım ya. Sitenizde bahsedilen sahte zarı deneyeceğim ben de mecburen.

  • Aslı

    Ben kullandım ve hiç bir zararını görmedim. Zaten zarar verecek kadar büyük bir ürün değil ki.

  • Zeynep

    Yapay kızlık zarı satın aldığım firmayı şikayet için araştırma yaparken sizin firmanız ile karşılaştım. Benim aldığım firma sahte ürün satıyormuş. Keşke daha önce size ulaşsaydım da sorun yaşamasaydım. İlk gecemi sizin ürününüz sayesinde atlattım. Zararları hakkında söyleyeceğim hiç bir şey yok. Ben zarın bir yan etkisi ile karşılaşmadım. 3 ay geçti ilk birlikteliğimin üzerinden. Şuan evlilik yolundayız. Sizlere çok teşekkür ederim.

  • Remziye

    Ben kullanıp evleneli 6 yıl oldu. Hiç bir sorun yaşamadım ve sağlık açısından da zararını görmedim. Şuanda 2 çocuğum ve çok mutlu bir evliliğim var.

  • Dicle

    Diyarbakır'da yaşıyorum. Zararından çok işe yarayıp yaramamasından korkuyorum. Kullanıcı yorumlarını biraz daha takip edip ona göre sipariş vereceğim.

  • Büşra

    Zararları konusunda ben de çok korkmuştum. Fakat On binlerce kullananların yorumlarını okuduktan sonra herhangi bir zararı olmadığını düşünerek bende geçen yıl kullanmıştım. Gerçekten de bir yan etkisi ile karşılaşmadım. Bugüne kadar sorun yaşamadığıma göre, bugünden sonra da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

  • Füsun

    Antalya'da bir firmadan yapay kızlık zarı satın alarak kullandım. Kullanmamın üzerinden 5 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen kesinlikle sağlık açısından hiç bir sorun yaşamadım. Zararlı mı diye merak eden arkadaşların içleri rahat olsun. Ürün zaten söylenildiği gibi bitkisel içeriklerden üretilmiş.

  • Göknur

    Bu sitede satılmakta olan Virgin Of Arc Red markalı ürüne ulaşana kadar bir çok reklam veren siteden ürün alıp kullandım. Dijiuf Ang ve Virginia Care isminde kullandığım iki üründen ciddi zararlar gördüm ve şikayetçi oldum. Hem boyaları çıkmadı, hem de akıntı 4-5 gün sürdü. Rahmime kaçmasından korktum ve vajina içi yıkatma operasyonu yaptırdım. Daha sonra Merve Hanım ile telefonda konuştuğumda, o firmaların sahte ürün sattıklarını öğrendim. Merve beni ikna etti ve bu siteden yeniden sipariş verdirtti. Virgin of Arc Red markalı üründen hiç bir sorun yaşamadım.

  • Itır

    Kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilirler mi? Zararı oldu mu, sonuç alabildiniz mi? Lütfen yorumlarınızı bana iletir misiniz?

  • Canan - İstanbul

    Sağlık benim için oldukça önemlidir. Yediğime içtiğime çok dikkat ederim. Özellikle dışarıya çıkmadan karnımı doyururum ki, dışarıda nasıl yapıldığı belli olmayan yemeklerden yememek için. Sanırım hassasiyetimi anlatabilmişimdir. Yapay kızlık zarı satın almadan önce de kızlık dikimi ameliyatlarını araştırmıştım. Bu ameliyatlarda başıma gelecek olumsuzlukları gördükten sonra tamir yaptırmamaya karar verdim. Daha sonra sahte kızlık kanını araştırdım. Bazı sitelerde olumsuz yazılar olup, sağlığa zararlıdır yazsa bile orijinal Japon malı ürünlerin tamamen bitkisel içeriklerden üretildiğini gördüğümde içim rahatladı. Geçen yıl sipariş verip kullandım. Sağlık açısından hiç bir orun yaşamadım.

  • Şule

    Herhangi bir zararı var mı ilerde sorun yaşanmaması için kullanan arkadaşlar nasıl bir ürün bilgi verebilir misiniz kesin sonuç veriyor mu arkadaşlar?

  • Çağla

    8 yıl önce evlenmeden önce bu siteden Merve Hanım ile tanışıp, sahte kan satın almıştım. Kullanıp ilk birlikteliğimi atlattıktan sonra bu tarz bir sorunu olan çevremde kim varsa hepsini bu siteye yönlendirdim. Hiç yoksa en az 20 bayan arkadaşım benim sayemde sitenizden alış veriş yaptı. Şuanda bir çoğumuzun çocuğu var ve mutlu evlilikleri var. Kullanma aşamasında veya daha sonradan kesinlikle hiç bir sorun ile karşılaşmadık ve olumsuz bir durum olmadı. Hala karşılaştığım bayan arkadaşlarımı da size yönlendirmeye devam ediyorum.

  • Yasemin

    Bende sipariş vermek istiyorum ama korkuyorum ya.

  • Ayça

    Bende alacağım yardımcı olur musunuz?

  • Eftalya - İzmir

    Bazı arkadaşlarımız bu basit ürünün zararlarından korkuyorlar sanırım. Yorumları okuduğum zaman bu sonucu çıkardım. Fakat ben kullanmış birisi olarak tek bir şey söyleyebilirim ki, korkacak hiç bir şey yok. Zaten küçük ve basit mantıkla çalışan bir ürün. Eliniz ile iteklediğiniz zaman sizin başka bir çaba göstermenize gerek kalmıyor. Alacağınız ürün ile kızlık zarı tamiri bitkisel olarak yapılmış olacak. Erkek ile de birleşme olduğu zaman zaten onarılmış olan zarınızdan kan gelecek ve bakire izlenimi vereceksiniz. Ben de korkan arkadaşlar gibi baya ön yargılıydım ama bu ön yargıları yenmek için de mecburen denemek gerekiyor arkadaşlar.

  • Hatice

    Arkadaşlar yerleştirdikten sonra erkek baktığında zarın olup olmadığını anlayabilir mi? Kendi kızlığımın gidip gitmediğini?

  • Gonca Gül

    Bekaret zarımı evlilikten önce kaybettiğim için bitkilerle kızlık zarı onarımı için araştırma yaptım. Fakat bu işin bitkiler ile yapılamayacağını anladım. Ben de çareyi bitkilerden üretilen ve tamamen bitkisel olan yapay kızlık zarı ürününde buldum. Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.

  • Yasemin

    Ya bende tereddüt ettim en başta, yapay kızlık zarından akan kan vücudumda tepkime oluşturur mu yada enfeksiyon riski nedir diye..Yine de kafamdaki tüm soru işaretlerine rağmen aldım ve kullandım.Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir ürün.Zaten ilişki sonrası kan direkt aktı ve herhangi bir tepkime acı yada sahte ürünler gibi boya kalıntısı vs oluşmadı.Kaliteli ve güvenilir bir ürün.

  • Dilek

    Bitkisel bi ürün olduğu için kullanım sonrası herhangi bir sorun teşkil etmiyor.Ben geçen sene kullandım ve hiçbir problem yaşamamıştım. Elimde kalan diğer ürünü bir arkadaşımın ihtiyacı olduğu için ona vermiştim.Evlenmeye yakın mutlaka tekrardan sipariş vereceğim.

  • Açil

    Ben eve kargo almak istemiyorum kargonun bayide kalması için ne yapmam gerekiyor?

  • Merve - Yönetim

    Açil Hanım, sipariş sırasında adresime gelmesini istemiyorum yazarsanız, size en yakın kargo şubesini telefonda operatör arkadaşlarımız belirler ve şubeye gönderimini sağlarlar. Dilerseniz canlı destek üzerinden ben de yardımcı olabilirim.

  • Dr. Pervin

    Bayanın genital bölgesi yapı olarak içerisinde bulunan sıvıları içeriye doğru değil de, dışarıya doğru atma eğiliminde olduğundan dolayı, yapay zarı yerleştirip ilişki yaşadıkta sonra içeride kalanları dışarıya adet kanaması gibi atmaya devam edecektir. Bundan dolayı zararlı olması düşünülemez.

Bir cevap yazın