Kızlık Zarı Nerede Bulunur ?

Kızlık zarının tam olarak nerede bulunduğu hem erkekler, hem de bayanlar tarafından oldukça merak uyandıran bir konudur. Gerek sürtünme yolu ile girilen ilişkilerde dikkat edilmesi, gerekse de mastürbasyon yapan bayanların dikkat etmesi gerekdiğinden dolayı, bu mucizevi yapının yerinin bilinmesi ve ona göre hareket edilmesi gerekmektedir. 

Bu yazımızda bay ve bayanların meraklarını gidermek için kızlık zarı nerede bulunur sorusunu resimler ve örnek ile detaylı olarak açıklamaya çalışacağız.

Kızlık Zarı Tam Olarak Nerede Yer Alır ?

Kızlık zarı yapı olarak incelendiğinde, 1-5 - 2 mm boyutlarında, genellikle ince ve elastik yapıya sahip, ortası veya çeşitli yerleri delikli yapıya sahip deri katlantısından oluşmaktadır ve her bayanda bulunmaktadır.

İnternet üzerindeyer alan bilgi kaynaklarına göre net ifadeler kullanılsa da, kızlık zarının tam olarak konumu her bayanda ölçü açısından değişkenlik göstermektedir. Bazı doktorlar vajina girişinin 1-1,5 cm içerisinde bulunur derken, bazı doktorlar ise 2-3 cm içeride yer almaktadır diyebiliyor. 

kızlık zarı tam olarak nerede bulunur

Yukarıda yer alan her iki bilginin de doğru olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle kilolu bayanlarda kızlık zarı daha geride olabilir. Doktorlar kızlık zarı geride veya ileride şeklinde bu durumu tanımlayabiliyorlar. Genital bölge dudaklarının kilolu bayanlarda daha fazla yağ tutmasından dolayı, vajina girişi içeride kalacak ve kızlık zarı normalden de geri de yer alacaktır.

Kesin bir mesefa ile bu durumu izah etmek gerekirse, genital bölgenin iç dudaklarının 1-2 cm içerisinde kızlık zarı yer almaktadır. 

Bayanlar ayna yöntemi ile kızlık zarlarının tam olarak nerede olduğunu kendileri görebilseler de, bu durum çok kolay olmayacaktır. Hatta zorlamalar yapılırsa da, kızlık zarının yırtılması veya zedelenmesine de maruz kalınabilir. Bundan dolayı, bayanların kendi kızlık zarlarının nerede olduğunu anlamaları için çaba göstermemeleri uzman doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Kızlık zarı nerede olur diye bir düşünceniz varsa, bunu öğrenmenin en iyi yöntemi kadın doğum veya jinekoloji uzmanlarından randevü alarak muayene olup net cevabı öğrenmenizdir.

Özellikle evlilik öncesi kızlık zarına zarar vermeden cinsel ilişki yaşayan bayanlar, kızlık zarının nerede olduğunu merak ederler. Sürtünme yolu ile yaşanılan ilişkilerde, erkeklerin cinsel organlarını tam olarak içlerine almadan rahatlamaya çalışırlar. Bu durumu biz kesinlikle uygun görmemekteyiz.Oldukça hassas yapıda olan bekaret zarı, ufak bir müdahalede yırtılabilir. Ayrıca ilişki esnasında heyecan ile yapılan ters bir hareket sonucunda da, bayanlar bekaretlerini kaybedebilirler. Böyle bir durum ile karşılaşırsanız da, kızlık zarı diktirme ameliyatından önce mutlaka sahte bekaret kanı ürünümüzü incelemenizi tavsiye etmekteyiz.

Kızlık Zarının Bulunduğu Yerin Resimleri

Konumuzun başında, resimli olarak bekaret zarının nerede bulunduğunu göstereceğimizden bahsetmiştik. Aşağıda yer alan resimlerde çeşitli kızlık zarlarının bulunduğu konumun yerleri gösterilmektedir. Yine daha önce söylediğimiz gibi, her bayanın yüzü, ağzı nasıl ki farklılık gösteriyorsa, bekaret zarının da yapısı değişkenlik gösterebilir. 

Kızlık zarı, bayanların bütününde bulunan bir şeydir. Kızlık zarı olmadan doğan sayısı oldukça azdır. İnce ve küçük de olsa, her bayanda mutlaka zar bulunmaktadır.

kızlık zarı nerededir

kızlık zarı nerede

Yukarıda yer alan kızlık zarının bulunduğu yerleri gösteren resimlerden de anlayabileceğiniz üzere, hepsinin yapısal oluşumu ve bulunduğu yerin konumu farklılık gösterebilmektedir. Bayanların genital bölgesindeki yağlanma, iç ve dış dudaklarının büyüklüğü, kızlık zarının bulunduğu yeri etkileyen en önemli faktörlerin arasındadır.

Bir yazımızın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bayanlarda bulunan bekaret zarı ile ilgili olarak daha çok bilgilerin yer aldığı kızlık zarı makalemizi de okumanızı tavsiye etmekteyiz. Ayrıca bu konu ile ilgili aklınıza takılan soruları sayfamızın altında bulunan yorum bölümünden bizlere ve diğer okurlarımıza da iletebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

0 Adet Yorum bulundu
  • Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorum Yapan Siz Olun.

Bir cevap yazın