Yapay Kızlık Zarı Kapsülü

Yapay kızlık zarı kapsülü olarak da bilinen yapay kızlık zarı, 2001 yılından bu yana geçen 17 sene içerisinde Türkiye'de de satılmaya başlanılarak 60.000'den fazla kullanıcıya ulaşmıştır. Dünya genelindeki kullanıcı sayısı ise 1.000.000 bayanın üzerinde olduğu Japonya'daki imalatçı tarafından doğrulanmıştır.

Bekaret sorunu olan bayanların sorununa en kısa yoldan çözüm bulunmasını hedeflemek için geliştirilmeye başlanılan yapay kızlık zarı kapsülü, Türkiye, Mısır, Arabistan, Suriye, Irak, İsrail, Hindistan gibi bekarete önem verilen ülkeler başta olmak üzere dünyanın bir çok bölgesinde yoğun bir ilgi ile karşılanmıştır. 

Yapay kızlık zarı kapsülü fazla göz önünde olmadan, sadece ihtiyacı olan bayanların ulaşabileceği seviyede reklamlar ile tanıtılmaktadır. Erkekler tarafından çok bilinmesini istemeyen üretici Japon firması, İnternet haricinde ürünün satışını ve reklamlarının yapılmasını da kısıtlamıştır. 

2001 yılında 39 TL'ye Türkiye'de de satılmaya başlanılan yapay kızlık kapsülü, 17 yıllık bir süreçte dolar kurunun artması ile birlikte 2017-2018 yılı itibariyle 199 TL'ye alıcılarına gönderilmektedir. 

yapay kızlık zarı kapsülü

Kapsül olarak bilinse de bu ürün aslında kapsül şeklinde değildir. Üzerinde sıvıda erimeye duyarlı ve bayanlardan akan zevk sıvısına kan yoğunluğunu veren bir madde bulunan yapay kızlık zarı kapsülü içerisinde ise yapay kuru kan tanecikleri bulunmaktadır. Bu kan tanecikleri gerçek insan kanı olmayıp, laboratuvar ortamında bitkisel ham maddelerden imal edilmiş olup, sağlık açısından herhangi bir yan etkisi de bulunmamaktadır.

İçerisinde 2 adet olan kızlık kapsülü,öncelikle bayanlar tarafından tek başlarına test edilebilir ve daha sonra da kullanacakları erkek ile birlikte kullanılabilmektedir. Yapay kızlık zarı nereden satın alınır sayfasından ürüne nasıl ulaşacağınız hakkında bilgi alabilirsiniz. Telefon ile sipariş vermek isterseniz de 0850 840 78 99 numaralı sabit telefon hattını ücretsiz dakikalarınız ile arayarak, yapay kızlık zarı kapsülü siparişini verebilirsiniz.

Japon firmasının üretmiş olduğu bu kapsüle ilgi beklenilenden fazla olunca, ürünün Çin malları da üretilip piyasaya sürülmüştür. beklenilen sonucu veremeyen Çin malı yapay kızlık zarı kapsülleri maalesef ülkemizde de satılmaktadır. Bu kadar önemli bir konuda kendinizi riske atmamanız açısından biz Çin malı ürünleri kesinlikle tavsiye etmeyip, orijinal olan Japon malı ürünleri kullanmanızı tavsiye etmekteyiz. Orijinal Japon malı yapay kızlık zarı sayfasından ürün kapsül hakkında çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları diğer müşterilerimiz ile de paylaşmak isterseniz sayfamızın altında bulunan yorum bölümünü kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

6 Adet Yorum bulundu
  • Fikret

    Bu kapsül dediğiniz şey ile yapay kızlık zarı diye sattığınız ürün aynı şey mi acaba?

  • Merve - Yönetim

    Bizim tavsiye edip satmakta olduğunuz ürün bekaret kapsülü değil Fikret Bey. Fitil benzeri bir ürün satmaktayız. Ağız yolu ile tüketilmiyor.

  • Fahriye

    Bahsetmiş olduğunuz ürün sanırım kan kapsülü olarak da geçiyormuş. Bazı satış yapan İnternet sitelerinde yapay kızlık kan kapsülü olarak pazarlandığını gördüm. İncelediğim zaman her ikisinin de aynı ürün olduğunu anladım. Yapmış olduğum araştırmaların neticesinde, orijinal ürünün sizin sattığınızı ve Türkiye distribütör firmasının da sizin olduğunuzu anladım. Bugün sipariş kaydını oluşturdum. Sahte kan kapsülleri yarın elimde olacakmış, çok heyecanlıyım.

  • Gülçin - Ankara

    Gittigidiyor.com sitesinde geçtiğimiz yıllarda sahte bekaret kapsülü satışı yapılıyordu. Ürünü satın aldıktan sonra profilimize satıcı girip iyi müşteri falan diye yorum yapıp puan veriyordu. Bu olayı gördükten sonra oradan alışveriş yapmayı kesmiştim. Ne kadar saçma bir düzendi öyle. Hem mahrem bir ürün satın alıyorsunuz, hem de profilinize silinmeyen kocaman bir yorum bırakılıp gidiliyor. Zaten araştırdığım zaman o kan kapsülünü satan firma da ortalıktan bir süre sonra kayboldu. Sizden kapsül siparişi vermek istediğim zaman bu tarz bir şeyin olup olmayacağını da sorup teyit alıp o şekilde sipariş verdim. Belirttiğiniz gibi herhangi bir sorun yaşamadım. İlginizden ötürü sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Işıl - Fethiye

    Merhabalar, yaklaşık 2 sene önce sitenizden sahte kan kapsülü siparişi vermiştim. Oldukça memnun kaldım. Birkaç aldığım duyum neticesinde sahte kanın insan vücuduna zararlı olduğu söyleniyordu. Fakat yaptığım araştırmalar sonucunda böyle bir şeyin olmadığını öğrendim ve sipariş verdim. Gerçekten de tamamen orijinal olan bu sahte kan kapsülü o zamanlar beni büyük bir dertten kurtarmıştı. Evlilik yolundaydım ve bu sayede kocamın güvenini de kazanmış oldum. Şu an mutlu bir birlikteliğimiz var. İnternetten yeniden denk gelince sitenize o sıralar fırsat bulup da yazamadığım yorumu şimdi yazmak istedim. Gerçekten güvenilir bir sitesiniz ve ürününüz fazlasıyla kaliteli. Teşekkürlerimi sunuyorum sizlere. Allah razı olsun.

  • Leyla - Aksaray

    Yıllar önce sahte kızlık zarı kapsüllerinizi n11.com sitesinde görmüştüm. Merve hanımla da telefondan görüştüğümde kendisi de beni n11 e yönlendirmiş, oradan sipariş vermiştim. Kısa sürede elime ulaşmıştı. Deneme fırsatını birkaç hafta sonra bulmuştum. Deneme ürününü kendim bir başıma kullandığımda ciddi sonuç almıştım ve hiç sahte kan gibi değildi. Bu sıralar tekrardan araştırma yaptım, fakat ürününüzü bulamadım. Sanırım artık n11.com da satışınız yok. Seneler sonra Merve hanımla yeniden konuşmak beni sevindirdi. Gerçekten ilgili bir bayan. Bende konuşmamıza istinaden sitenizden sipariş verdim. Muhtemelen birkaç güne elimde olur. Tekrar denediğimde yorum yapacağım mutlaka. Umarım ürün kalitesi değişmemiştir. Merakla bekliyorum.

Bir cevap yazın