Yapay Kızlık Zarı İşe Yarıyor mu ?

Bekaret sorunu olup, evlenmek isteyen bayanların, kızlık zarı dikimi ameliyatlarını araştırırken karşılaşmış oldukları yapay kızlık zarı hakkında çok bilgileri olmamaktadır. Bundan dolayı yapay kızlık zarı işe yarıyor mu diye soru akıllarına geliyor olabilir. Bu makalemizde yapay kızlık zarı gerçekten işe yarar mı, yaramaz mı sorusuna yanıtlar arayacağız.

Yapay Kızlık Zarı Gerçekten İşe Yarar mı?

Yapay zarın işe yarayıp yaramadığından önce isterseniz ufak bir şekilde bu ürünün ne demek olduğundan bahsedelim. Yapay kızlık zarı, bekaretini kaybeden bayanların psikolojik durumlarından kurtulmaları için Japonya'da üretilmiş olan ve bayanların bekaret sorununu çözüp onları yeniden bakire haline getiren bir üründür.

yapay kızlık zarı işe yarıyor mu

Üzerinde zar şeklinde sıvıda erimeye duyarlı olan bir madde bulunan sahte zarın içerisinde ise yapay kuru kan tanecikleri bulunur. Üzerindeki zar erir ve bayandan salgılanan sıvılara kan yoğunluğunu verir. İçerisinde yer alan yapay kuru kan tanecikleri ise bu sıvılara kan rengini bulaştırır. Erkek penisi bayana müdahale ettiği anda ise sanki kızlık kanaması oluyormuş gibi dışarıya akmaya başlar.

Yapay kızlık zarı işe yarıyor mu diye merak eden bayanların meraklarını hemen giderelim. Evet, yapay kızlık zarı gerçekten işe yarıyor ve bekaret sorununuzu anında çözüme kavuşturuyor. Nasıl bu kadar iddialı konuşursunuz diyecek olursanız da, biz bu ürünü yeni değil 15 yıldan fazla bir süredir satmaktayız. 60.000'den fazla yapay kızlık zarı kullanan bayan arkadaşımız mevcut. Yeni bir ürün olmadığı için, binlerce kullanan arkadaşımız olduğu için ve kendi ürünümüze güvendiğimiz için yapay kızlık zarı işe yarar mı sorusuna kesinlikle evet diyebiliriz.

Yapay kızlık zarının gerçekten işe yaraması için tavsiye ettiğimiz bazı kullanım talimatları bulunmaktadır. Bu talimatlara düzenli bir şekilde uyduğunuz taktirde istediğiniz pozitif sonucu elde edebilirsiniz. Yapay kızlık zarı nasıl kullanılır sayfasında kullanım hakkında detaylı anlatımımızı bulabilirsiniz.

Eğer siz de daha önce herhangi bir sebep ile bekaret zarınızı kaybettiyseniz, ve buna yeniden ihtiyacınız varsa kızlık zarı dikimi yaptırmak yerine, yapay kızlık zarını kullanabilirsiniz. Biz size bu üründen 2 adet göndereceğiz. İlk ürünü test ettiğiniz zaman zaten yapay kızlık zarı işe yarıyor mu sorusuna cevabı kendi gözünüz ile görebilirsiniz. 

Eğer daha önce yapay zar kullandıysanız işe yarayıp yaramadığını bu sayfamızın altından yorum olarak diğer müşterilerimiz ile paylaşarak daha detaylı bilgi almalarını sağlayabilirsiniz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

18 Adet Yorum bulundu
  • Hayriye

    İşe yarayıp yaramadığını anlamak için sanırım bu ürünü kullanmamız gerekecek.

  • Rezzan

    Sahte kızlık zarı gerçekten işe yarıyor mükemmel bir ürün. Kızlık dikimini iyi ki de yaptırmamışım.

  • Nuran

    Ben de yapay kızlık zarını kullanarak şuanda evlenen bayanlardanım. İşe yarar mı yaramaz mı diye hiç merak etmeyin arkadaşlar. Doğru siteden doğru ve orijinal ürünü satın alıp kullandıktan sonra kesinlikle işe yarıyor.

  • Vahide

    Süper bir ürün gerçekten benim hayatımı kurtardınız. İşin gerçeği ben bu kadar başarılı sonuçlar elde edeceğimi tahmin bile edememiştim.

  • İsmet

    Eski kız arkadaşım için kızlık zarı dikimini araştırırken yapay zar ile karşılaştım. İşe yarayıp yaramadığı konusunda şüphelerim vardı ama denemekten bir şey kaybetmeyeceğimiz için sipariş verip test etmesini istedim. Dün gece aradı ve teşekkürlerini iletti. Sitenizdeki Merve Hanım kendisi ile çok ilgilenmiş ve yardımcı olmuş. Ben de sizlere teşekkür ediyorum.

  • Özge

    Daha önce farklı bir firmadan İngiliz malı olduğu iddia edilen bir yapay kızlık zarı satın aldım ve kullandım. Hiç bir işe yaramadı. Boyası elimden çıkmadı. Akıntı 2 gün boyunca devam etti. Daha sonra şikayet için araştırma yaparken sitenizdeki Merve Hanım ile karşılaştım. Benim ile çok ilgilendi ve İngiliz, Alman diye bir ürün olmadığını, sadece gerçek ürün olan Japon malı yapay kızlık zarı olduğunu, diğerlerinin ise Çin'den getirildiğini belirtti. İkna olarak kendi sattığı ürünü satın alarak kullandım. Gerçekten çok güzel sonuç aldım. Orijinal olarak Merve Hanım'ın sattığı kızlık kanı gerçekten işe yarıyor. Hiç düşünmeden ve dolandırıcıların eline düşmeden bu siteden satın alıp kullanabilirsiniz.

  • Ezgi

    Yapay kızlık zarı gerçekten işe yarıyor arkadaşlar 3 yıl önce ben de bu ürünü kullanarak evlenmiştim :)

  • Lale

    Uzun süredir ben de bu ürünü araştırdım ve sipariş verdim. İşe yaramasına yarıyor ayırt edilmiyor da, işte içimdeki vicdan ne olacak hala kendim ile çelişiyorum.

  • Nuran

    Bu ürünün işe yarayıp yaramadığını benim gibi günlerce merak edenler hiç vakit kaybetmeden alıp ilk ürünü test edip sonuçları kendi gözleri ile görsünler. Site üzerinde ne kadar anlatsalar da içimiz rahat etmiyor fakat sonucu görünce rahatlıyor insan.

  • Rabia

    Kullanımı çok kolay etkisi de harika. Bence süper bir icat olmuş.

  • Gül Seher

    Eğer ki bu sitede ürün satan Merve Hanım'dan yapay kızlık zarı alıyorsanız ürününüz orijinaldir ve işe yarıyor arkadaşlar. Ben daha önce 189 TL'ye tampon ile birlikte satış yapan birinden almıştım hiç bir işe yaramamıştı ama bu sitedeki işe yaradı.

  • Sinem

    Tabiki de yapay kan işe yarıyor. Ben bu ürün sayesinde evlendim ve çok mutluyum.

  • Esma

    Hangi siteden aldınız numarası varmi

  • Esmanur

    Ürünü kullanırken tampon kullanmak şart mı ?

  • Belde

    Bu sayfada belirttiğiniz kullananların yorumlarını okuduktan sonra işe yaradığına emin olaraktan satın aldım. Ürün bana ulaşıp denemesini yapana kadar hala şüphelerim bulunsa bile, deneme ürünününden sonra işe yaradığına emin oldum. Sorunumuz büyük olduğu için insanın eli ayağına dolaşıyor. Malum denize düşen yılana sarılır gibi bir hata da yapmak istemediğim için çok araştırarak aldım. Özellikle sabırla aylarca yorumları okudum, her gelen yorumu dikkatle takip ettim. Ama yanılmadığımı kullandığım zaman anladım.

  • Rahime - Elazığ

    Ben kızlık zarı dikimi ile ilgili araştırma yaparken sayfanızı buldum. Bir süredir birlikte olduğum erkek arkadaşımla denemek istedim. O da merak etti ve sipariş verdim. Deneme ürününü de erkek arkadaşımla kullandım. Çok beğendik, gerçekle hiçbir farkı yoktu. Yarım saat kadar ön sevişmemizden sonra birlikte olduk ve gerçek bekaret kanı gibi akıverdi. Hem ucuz, hem acısız , hemde günümüzde büyük problem olan, bakirelik problemine çok güzel bir çözüm olmuş.

  • Elif - İzmir

    Valla ürün çok işe yarıyor. Tamponla kurutma işlemi sonrasında, sevgilimle ilk birlikteliğimizde kullandım. Gerçek ile ayırt edilebilmesi neredeyse imkansız. Sevgilim şimdilerde evlenmeliyiz, evleneceğiz triplerine girmiş durumda. Gerçeği söyleyemem ne yazık ki. Ama sevdim gerçekten çok iyi inandırıcı bir ürün. Kendim kullanmasam ben bile inanırdım bakire olduğuma. Müthiş ürün harbi.

  • piraye

    ben 3yıl önce sevgilim dediğim insandan çok büyük bir kazık yedim söz de seviyordu evlenicektik birlikte olduktan sonra terk etti kızlık zarım genetik olarak esnekmiş oda beni ondan başka biriyle birlikte olduğumu sanmış yani iki defa günahımı aldı şimdi evleneyim mi düşünüyorum ama bakire görünmüyorum esnek olduğu için kanama olmuyor benim bu ürünü almam lazım lütfen işe yarıyor mu bilgi verir misiniz?

Bir cevap yazın