Yapay Kızlık Zarı Hapı

Sitemiz üzerinden 17 yıldır satılmakta olan sahte kızlık zarı bazı kesimler tarafından yapay kızlık zarı hapı olarak da isimlendirilmektedir. Oysa ki bekaret zarının özelliklerini gösteren ürünümüz bir hap değil, fitil benzeri bir üründür. Ağız yolu ile tüketilmeyip, genital bölge içerisine yerleştirilmektedir. Bazı İnternet sitelerinde bahsedildiği gibi, yapay kızlık zarı hapı veya bekaret hapı şeklinde içilen bir hap diye bir şey bulunmamaktadır.

Yapay Kızlık Zarı Hapı (Bekaret Hapı) Nedir ?

Japonya'da üretilmiş olan ve hala satışını da gerçekleştirdiğimiz yapay kızlık zarı haricinde, 2005 yılında Hollandalı bilim adamları bir hap üretimini denemişlerdir. Bekaret hapı olarak isim verdikleri bu hapı içen bayanların, bozulan kızlık zarları zaman içerisinde yeniden eski halini alacaklarını ve bekaretlerine kavuşabileceklerini iddia ettiler. 

sahte kızlık hapı

Uzun bir çalışmanın sonucunda ürettikleri yapay kızlık zarı hapı ( bekaret hapı ), test aşamasına geldiği sırada kullanılan deneklerde bir çok yan etki gözlendi. Bekaret hapında gözlenen en büyük yan etki ise bayanların göz damarlarında çatlamalar meydana getirmesi ve geçici körlüğe sebep olmasıydı. Daha sonra gözlenen yan etkiyi bekaret hapının etkisinden çıkartmak için çok uğraşan Hollandalı bilim adamları başarılı olamayıp, yapay kızlık zarı hapını seri olarak üretime geçiremeden bütün çalışmalarını durdurma kararı aldılar.

Günümüzde dünyanın bütün ülkelerinde yapay kızlık zarı hapı şeklinde bir ürünün satışı yapılmamakta olup, sitemizde satılan ürün gibi fitil benzeri olan yapay zar satışı gerçekleştirilmektedir. Bazı bayanlar yasaklanan ürünün hala satışta olduğunu ümit ederek, bekaret hapı nereden alınır şeklinde aramalar yapmaktadırlar. Bizce hiç boşuna vakit kaybetmeden sitemizdeki ürünü alabileceklerini belirtmekte fayda görmekteyiz.

Her ne kadar seri üretime geçmeden üretim ve geliştirme faaliyetleri yapay kızlık zarı hapı isimli ürünün durdurulsa da bazı satıcılar hiç bir etkisi olmayan kırmızı renkli hapları bekaret hapı adı altında satışa sunduğu da istihbarat servisimize gelen bilgiler arasındadır. Bu tarz ürünleri kullanarak kızlık zarınızın yeniden oluşmayacağını belirtmek istiyoruz. Aynı zamanda içerisinde ne olduğunu bilmediğimiz bu tarz ürünleri kullanarak da sağlığınızı riske atmamanız gerektiğini düşünmekteyiz.

Bekaret hapı yerine, sitemizde satılmakta olan yapay kızlık zarı ürününü kullanarak gerdek gecenizi sorunsuz bir şekilde atlatabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz. Daha önce ürünümüzü kullanan 60.000'den fazla bayan olduğunu yeniden hatırlatır ve yapay kızlık zarı kullananlar sayfasından bazı müşterilerimizin yorumlarına da ulaşabileceğinizi belirtiriz.

 

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

19 Adet Yorum bulundu
  • Rukiye

    Bekaret hapı ismini ilk olarak İngiltere'de duymuştum. Bir çok haber kanalında bu hapın sağlıksız olup, zarar verdiği yer almıştı. geçen zaman içerisinde kızlık zarı hapının geliştirilip, geliştirilmediğini araştırırken sitenizdeki ürün ile karşılaştım. Bekaret hapına göre oldukça zararsız görünüyor. Zaten yenilen içilen bir şey de olmadığından dolayı zarar vereceğini de tahmin etmiyorum. Sipariş verdim bakalım deneyeceğim sonuç nasıl olacak merak ediyorum.

  • Rukiye

    Ön sevişme sırasinda gelen zevk suyuyla birlikte mi akar bu kirmizi renk yoksa eşim girdikten sonra mi?

  • Merve

    Merhabalar Rukiye. Ürün eşiniz müdahale ettikten sonra akmaya başlayacaktır. Belirtilen süre içerisinde kendi kendine akmaz.

  • Teslime

    Bekaret hapı diye bahsedilen bir ürün var. Bu sizin sitenizde sattığınız ürün ile aynı şey mi acaba? Onun bazı sitelerde çok zararlı olduğunu duymuştum. Bir de eğer bu o ürün değilse bekaret hapı fiyatı ne kadar ve nereden alınır bilgi verir misiniz ?

  • Yönetim - Merve

    Merhabalar Teslime Hanım. Yazımızda da bahsettiğiniz gibi bekaret hapı gerçekten zararlı bir ürün olduğundan dolayı satışını gerçekleştirmiyoruz. Bundan dolayı da bekaret hapı fiyatı hakkında da net bir bilgiye sahip değiliz. Bekaret hapı nereden alınır demişsiniz fakat Türkiye'de bu ürünü bulamazsınız. Hatta dünyada da artış satışının gerçekleştirilmediğini duymuştum. Bizim sitemizdeki fitil benzeri bir zar. Harici olarak uygulanıyor. Bekaret hapı ile aynı şey değildir.

  • Belkız

    Bekaret tozu hapı benim gibi zor durumda kalan bayanlara çözüm için üretilmiş. Çaresiz kalıp ne yapacağımı bilmediğim bir anda arkadaşımın tavsiyesi ile bu ürünü satın aldım. Kullandım ve sorunsuz bir şekilde gerdek kanı problemini çözdüm. Beni gerçekten büyük bir dertten kurtardınız sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.

  • İlayda

    Ben de ilk başta yapay kızlık zarı hapı olduğunu düşünmüştüm. Fakat bu satılan ve tercih edilen ürün hap şeklinde değil arkadaşlar. O hapın bir çok yan etkisi olduğundan dolayı satışı uzun yıllar önce yasaklanmış. Şuanda sadece fitil gibi olan bu ürün satılıyor ve kullananlar da genelde memnun kalmışlar. Ben bir çok internet sitesi gezerek kullanıcı yorumlarını okudum. Olumsuz bir sonuç elde eden tek bayana rastlamadım. Buna güvenerek bugün siparişimi verdim.

  • Cansel

    Kızlık zarı yenileme hapı olarak ben de zamanında gazetelerden okumuştum. Üretilmediğini duymak üzücü olsa da fitil gibi olan yapay zar daha etkiliymiş. Merve Hanım bu konuda bana baya destek oldu. İlk gecemi sorun yaşamadan atlattım.

  • Vildan

    Bekaret hapı şeklinde satılan ürünler de sanırım yutulmadan vajina içerisine yerleştiriliyor. Benim İnternet sitelerinden incelediğim kadarıyla hap şeklinde satılan şeyler de hep fitil gibi kullanılıyor.

  • Sedenaz

    Bekaret onarımı için araştırma yaparken sitenize tesadüfen denk geldim. Ben de kızlık zarı yenileme hapı satın almak istiyordum fakat bu hapın henüz icat edilmediğini sizin sayenizde öğrenmiş oldum. Fakat satmakta olduğunuz zar da kafama yattı. Biraz daha araştırıp satın alacağım. Teşekkür ederim.

  • Ünzile

    Merve Hanım gerçekten çok ilgili bir bayan çalışan. Ben satın almadan önce yaklaşık 2 yıldır sitenizi ziyaret edip kendisine aklıma takılan soruları soruyorum. Sabırla benim bütün sorularımı cevaplayıp çözüm üretiyor. Yapay kızlık zarı kapsülü nasıl kullanılır sorusu benim aklımı çok kurcalıyordu. Merve her ne kadar anlatsa da denemedikten sonra kuşkularım gitmiyordu. Daha sonra içimin rahat etmesi için dayanamayıp satın alıp kullandım. Aslında kullanımının anlatılan kadar zor olmadığını kendim test edince anladım. Kullananlar hep demişler zaten çok basit falan diye ama insanın kendisi gözü ile görmedikten sonra inanması zor oluyor.

  • Nilgün

    Sahte kan kapsülü kullananların hepsi başarıyı yakalamış gibi görünüyor. Fakat bazı firmalar Japon malı yerine Çin malı kapsüller satarak bayanlar ile dalga geçer gibi konuşmalar yapıyorlarmış. Bu tarz bir firmaya denk gelmemek için inanın günlerce araştırma yaptım. Kapsülü Türkiye'ye ilk kim getirmiş, gerçek firma hangisidir gibi kendimce bir çok araştırma gerçekleştirdim ve bekaretzari.com sitesine ulaştım. Özellikle Hakan Bey'in 2011 yılında gazetenin birine verdiği röportaj beni çok etkiledi ve doğru firmaya ulaşmamda bana yol gösterdi.

  • Şeyda

    199 TL gibi komik bir fiyata bekaret zarını yenileme hapına sahip olmak muazzam bir his gerçekten. Ben ilk başta gerçek olduğuna ihtimal bile vermemiştim fakat, kaybedeceğim sadece 199 TL diye düşünerek sipariş verdim. Geldiği gün tek başıma test ettiğim zaman sonucuna inanamadım. Gerçekten de bekaret onarım hapı işe yarıyor ve ilişki esnasında kan gibi akıyor. Muhtaç bayanlara bence çok güzel bir çözüm olmuş. Hem ekonomik hem de sonuç odaklı ve basit.

  • eylül

    Yapay kızlık zarını kullanan var mı , fiyat nedir ?

  • Aygün - Malatya

    Mevcut durumumdan kurtulmam için bana bir mucize lazım derken siteniz ile karşılaştım ve kızlık zarı hapı kullananlar kafilesine ben de eklendim. Kullanımı oldukça basit ve fiyatı uygun olsa da etkisi mükemmel.

  • Pınar

    Maalesef bu ülke sınırları içinde bu tür şeylere hala ihtiyacımız var. Fiyat bilgisi alabilir miyim?

  • Sibel

    Çok korkuyordum gerçekten sevgilim böyle şeyleri sorun eden biri değil ancak söylemedim günlerce düşündüm ama sonrasında kullanmaya karar verdim ve dün gece kullandım kızlar size tek tavsiyem gerçekten söyleyemiyorsanız yardımcı olacak bir ürün. Ancak her şeyi siz yapın buna dikkat edin ve kesinlikle anlaşılmıyor rengi açık falan derse kansızlıktan diyin her şey için teşekkür ederim.

  • Şeyma - Kastamonu

    Gerçekten bu kadar uygun fiyata efsane bir ürün. Çok etkili ve gerçekçiliği inanılmaz. Birkaç yerde daha duymuştum sahte kızlık zarı hapını. Yan etkisi olur diye endişelerim vardı. Sonuçta oral yolla alınmadığı için zararı ne kadar olabilir diye düşünerek sipariş verdim. Kesinlikle fazlasıyla memnun kaldım. Sözlüm ile denedim ürünü. Bakire olmadığımı biliyordu fakat değişiklik olsun, deneyelim diye aldık. Yalnız gerçekten herkes inanabileceği bir ürün hiç şüphesiz. Gerdek kanı ve rengi nasıldır sayesinde sözlüm görmüş oldu. Güzel ürün ya, herkese tavsiye ederim.

  • Demet - Tekirdağ

    Üniversite de okuyorum ve sevgilimle birlikte olduk. Bekaretimin bozulması, evliliğe yönelik ileriye yönelik düşününce beni biraz sarstı doğrusu. Ama sayenizde geçti hepsi. Bana büyük umut oldunuz. Bekaret hapınızı sipariş verdim ve sevgilimle kullanmak istedim. O da büyük şaşkınlığa uğrayarak bunun nasıl mümkün olduğunu söyledi. Birlikte olmadan önce kendisine kızlık zarı hapınızdan bahsetmemiştim. Sonrasında anlatınca kendisi de baya beğendi. Önceki birlikteliğimizi bilmesem yeniden bakire olduğuna inanırdım dedi. Mükemmel ötesi bir ürün ya inanılır gibi değil. Çok sağolun.

Bir cevap yazın