Kızlık Zarı Yoksa Ne Yapmalı

Bakire olmayan bayanların evlenecekleri erkekler kızlık zarı konusunda takıntılı kişiler ise, bayanlar bu büyük sorunlarına karşı önlem almak isterler. İlk kez girilecek ilişkide vajidan kan getirmek için çeşitli yöntemlere başvurabilirler.

Bu makalemizin içerisinde, kızlık zarı yoksa ne yapmalı, kızlık zarı olmadan vajinadan kan getirmek konuları hakkında yapmış olduğumuz araştırmaları okurlarımız ile paylaşacağız.

Kızlık Zarı Yoksa Ne Yapmalı

Kızlık zarını daha önce girdiği ilişkiler sonucunda kaybetmiş olan bayanlar eski zamanlarda çeşitli suçlamalara maruz kalarak evlenseler dahi eşleri tarafından hemen ayrılırlardı. Fakat gelişen teknoloji çağımız sayesinde bu sorunlara çeşitli çözümler üretilmiştir.

Kızlık zarı yoksa ne yapmalı konusuna başlamadan önce, benzer bir konu olan bekaret hileleri makalemizi de okuyarak, konu hakkında daha da derinlemesine bilgi edinebilirsiniz.

Öncelikle panik yapmanıza hiç gerek yok. Artık teknoloji çağında yaşıyoruz ve ilk gece hileleri makalemizde de bahsettiğimiz gibi bir çok çözümünüz bulunuyor. Fakat biz size ameliyata gerek kalmadan, yüksek fiyatlara maruz kalmadan vajinadan kan getirme yöntemini açıklıyoruz. Bu yöntemin adı yapay kızlık zarı.

vajinadan kan getirmek

İnternet sitemizde de satılmakta olan ve sadece Türkiye’de de bile 60.000’den fazla bayan tarafından kullanılan yapay kızlık zarı, umutsuz bayanların umut ışığı olmaya devam ediyor. Malumunuz üzere, kızlık zarı dikimi fiyatları normalde olması gereken rakamların çok üzerinde. Yüksek gelirli bir işe sahip olmayan bayanların ameliyat olma şansları neredeyse yok denecek kadar azdır. Bu durumda kalmış bayanların imdadına yapay kızlık zarı sayfasında yer alan ürün yetişmektedir.

Vajinadan Kan Getirmek

Bakire değilim diyen bayanların vajinadan kan getirmek için yapması gereken işlem çok basittir. Sahte kızlık kanı kullanılarak bu sorunlarına 15 dakika içerisinde çözüm bulabilirler. İçerisinde test ürünü de bulunan kızlık kanı yerleştirildikten sonra 15 dakika içerisinde hazır hale geliyor ve erkek bayana müdahale ettiği zaman da anında kan akmaya başlıyor. Akan bekaret kanı elbette ki gerçek bir kızlık kanı değil. Fakat gözle bakıldığı zaman kesinlikle anlaşılmayacak bir yapay kan.

Bazı bayanlar vajinadan kan getirmek için bu yönteme başvurulduğu zaman gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorlar. Sitemizde yer alan kullanıcı yorumlarına bakıldığı zaman gerçekten işe yaradığını görebilirsiniz. Fakat yine de içinizin rahat etmesi açısından kızlık zarım yok, ne yapabilirim diyen bayanlara ürünün içerisinde 2 adet gönderiliyor. İlk ürünü herhangi bir erkeğe ihtiyaç olmadan tek başına test eden bayanlar, vajinadan nasıl kan gelir sorusunun cevabını kendi deneyimleri ile görüyorlar ve diğer ürünü daha profesyonel bir şekilde kullanma imkanına sahip oluyorlar.

Kızlık zarım yok nasıl kan gelir

Evleniyorum ama bakire değilim diyen yüz binlerce bayan ülkemizde hala mevcut. Kızlık zarı ameliyatı fiyatlarını karşılayabilecek bayanların oranı ise maalesef sadece %2-4 arasındadır. Bundan dolayı bayanlar evlilik hayallerini sürekli olarak ertelemektedirler. Oysa ki bahsettiğimiz yapay kızlık zarı tozu sayesinde evlilik hayallerini ertelemeleri için artık hiç bir sebepleri kalmamıştır. Siz de sahte kan ile evlenmeyi düşünenlerdenseniz, ürünümüz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 616 9883 numaralı Whatsapp hattımız ile hemen irtibata geçebilirsiniz.

Kızlık zarı olmayan bayanların, vajinadan kan getirmek için başvurduğu bazı ilkel yöntemler de son zamanlarda forumlarda dolaşmaya başlamıştır. Garantisi olmayan, kullanım sonucunda riske girilen bu teknikleri uygulamanızı kesinlikle tavsiye etememekteyiz. Tavsiye ettiğimiz ürünümüz %100 etkili sonuç göstermekte olup, sağlık açısından da kesinlikle sorun yaratmamaktadır. 

Bakire değilim ama bu ürün sayesinde evlendim diyen bayanların yorumları sitemizde mevcuttur. Eğer siz de bakire olmadan eşinizi kandırarak evlendiyseniz, lütfen yorum bölümüne gerçek isim kullanmadan deneyimlerinizi paylaşınız. Sahte kızlık kanını satın almayı düşünen diğer müşterilerimiz, yorumlarınız sayesinde daha da rahatlayacaklardır.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

8 Adet Yorum bulundu
  • Filiz

    Kızlık zarı doğuştan olmayan bir çok bayan arkadaşımız var. Bu insanların da bir çoğu gerdek gecesinde kızlık zarının olmadığını anlıyor. Kanama olmadığı zaman bayanlara kötü bir leke sürmek bence tamamen gericiliktir. Bence bu durumda eşinizin sözüne inanmanız yeterli olacaktır. Bu işin altını çok eşelerseniz evliliğin temeli baştan sarsılmış olacaktır.

  • Gülay

    Kızlık zarı yoksa yapılacak şey benim yaptığım gibi yapay kızlık zarı kullanmak olacaktır. Olmayan zarı en uygun fiyatlar ile yeniden yerine getirmeye yarayan başarılı bir ürün. Bu tarz sorun yaşayan bayanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Kızlık zarı dikimi ameliyatını falan kesinlikle düşünmeyin. Hem fiyatları çok yüksek, hem sahte bekaret kanını deneyerek önce sonucu kendiniz görebiliyorsunuz.

  • Hilal

    Gerçek mi memnun kaldınız mı kullananlar bilgi verebilir mi?

  • Gökçe

    Gerçek mi kullananlar var mı

  • Bilgün

    Hilal ve Gökçe, benim de evlilik öncesinde yaşadığım birliktelikten solayı bekaret zarım yoktu. Bu sitede Merve Hanım'ın sattığı yapay kızlık zarını kullanarak bekaret hilesi uyguladım ve gerdek gecesini sorun yaşamadan atlattım. Kızlık zarınızı herhangi bir sebepten dolayı kaybettiyseniz ve ne yapılmalı diye düşünüyorsanız sahte bekaret kanını denemenizi tavsiye ediyorum. Ben sonuç aldım siz de sonuç alabilirsiniz.

  • Kadriye - İzmir

    Bakire olmayan birisine ilk gecede ne yapacağını detaylı olarak anlattığınız için teşekkür ediyorum. Lise hayatımda yaptığım bir yanlıştan dolayı ben de hep pişmanlık yaşıyorum. O zamanlar deli zamanlarımızdı ve hayat bize toz pembeydi. Fakat evlilik çağım geldiği zaman hayatın acı gerçekleri ile karşılaşınca kızlık zarının önemini anladım. Şu anda benim de kızlık zarı dikimi veya sahte bekaret zarı kullanmaktan başka çarem kalmadı. Mecbur ikisinden birisini tercih etmek zorundayım. Dikim için o kadar parayı biriktirmem imkansıza yakın olduğundan dolayı, mecburen alternatifine yöneleceğim sanırım.

  • Kübra

    Üniversite de uzun süren ilişkim sonucunda erkek arkadaşımla birlikte olduk.Okul bitene kadar herşey güzeldi ama okul bitince ayrıldık.Bekareti gitmiş bir kadın olarak ortada kalakaldım. Görücü gelen çevreden benimle evlenmek isteyen çoktu fakat kimse bakire olmayan biriyle evlenmek istemez.Kimseye açıklayamadığım bu durumu nasıl düzeltebilirim derken sahte bekaret zarını buldum.Gerçekten kızlık zarını kafasında ciddi problem haline getiren kadınlar ne yapılmalı diye kendinizi strese sokuyorsanız bu ürün inanılmaz. Ben denemelerim sonucu güzel sonuç aldım.Diğer sahte kanı ise evleneceğim kişi ile deneyeceğim mutlaka.İlgisi için Hakan beye de teşekkür ederim.

  • Rüya

    Bu olayın ülkemizde ve mezopotamya bölgelerinde önemsendiği kadar dünyanın hiç bir bölgesinde önemsenmiyor. Kızlık zarı yoksa ne olur ya cidden. Nasıl ki kolu bacağı olmayan doğumlar gerçekleşebiliyor ise, kızlık zarı olmayan kız çocuklarının da doğması çok normaldir. Bu durumu bence bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Belki sonradan bir şeyler yaşayarak değil de, doğuştan kızlık zarı hiç oluşmamıştır. Bunun için bayanların yargılanması kadar saçma bir şey yok. Siz namusu iki bacak arasında sananlar, ruhen aldatmanın acısını bilemezsiniz.

Bir cevap yazın