Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi ile ilgili ziyaretçilerimiz tarafından bir çok soru alıyoruz. Bu sorulara daha doğru cevaplar verebilmek için detaylı bir araştırma yapmak zorunda kaldık ve bu makalemizi hazırladık. Biz her ne kadar kızlık zarı ameliyatına gerek kalmadan bayanları yeniden bakire hallerine dönüştüren yapay kızlık zarı ürününün satıcısı olsak da, müşterilerimizin bize yönelttiği sorulara elimizden geldiği kadar cevapsız kalmamaya çalışıyoruz.

Yazımıza geçmeden önce, kızlık zarı ne işe yarar isimli makalemizi de okumanızı tavsiye ediyoruz.

Konumuzu fazla uzatmadan, kızlık zarı dikimi ile ilgili bize en çok yöneltilen soruların cevaplarını sizler ile paylaşalım.

Kızlık Zarı Dikimi Nedir ?

Bekaret zarını herhangi bir sebep ile kaybetmiş olan bayanlarda, daha sonraki girecekleri ilişkilerde kızlık zarı yırtılması olmayacağından dolayı, kızlık kanı akmayacaktır. Bazı erkekler tarafından da kızlık kanının akmaması hoş karşılanmadığı için, ufak bir ameliyat ile kızlık zarının tamir edilmesi işlemine kızlık zarı dikimi denilmektedir. Tıp dilinse ise ismi hymenoplasti olarak geçmektedir.

kızlık zarı dikimi nedir

Bazı sitelerde kızlık tamirinin büyük bir operasyon olduğundan bahsedilse de, sanıldığı kadar zor ve zahmetli bir işlem değildir. Parmağı kesilen bir kişiye yapılan ameliyat ile, kızlık zarı diktirmek isteyen bayanlara yapılan ameliyat bir birine eş değer düzeydedir diyebiliriz.

Geçici ve kalıcı (flep) olmak üzere 2 çeşidi bulunan bu ameliyatın çeşitlerine yazımızın devamında bahsedeceğiz.

Kızlık zarı nedir sorusunu yanıtladık, şimdide bu operasyonun ücretleri hakkında bilgi verelim.

Kızlık Zarı Nasıl Dikilir ?

Vajinanın arka duvarlarından kaldırılan dokuya "flep" ismi verilmektedir. Kalıcı dikimler flep dokusu ile gerçekleştirildiği için "flep yöntemi" olarak isimlendirilmektedir.  Kaldırılan flep dokusu ön duvarlar ile birleştirilir ve zaman içerisinde bu doku vajina girişine yeni bir kızlık zarı görüntüsü verir. İlişki olduğu zaman ise flep dokusu içerisinde yer alan damarlar yırtıldığı için kızlık kanaması meydana gelir.

kızlık zarı nasıl dikilir

Adet kanının tahliye edilmesi için yeni yapılacak olan kızlık zarı dikimi ameliyatında da, zarın ortasında delik bırakılır. 

Kızlık zarı ameliyatı sanılanın aksine ortalama 20-30 dakika süren bir operasyondur. Anestezi altında yapıldığından dolayı, ağrı sancı olayı ameliyat esnasında olmasa da, daha sonra hafif şekilde hissedilebilir.

Son zamanlarda teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte, lazerle kızlık zarı dikimi ameliyatları da yapılabilmektedir. Bir çok doktor tarafından henüz uygulanmasa bile, kısa süre içerisinde bütün ameliyatların lazer ile gerçekleştirileceği ön görülmektedir.

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Kızlık zarı dikiminin fiyatları ile ilgili çeşitli şehirlerde bulunan doktorların iletişim bilgilerine ulaşarak bilgi istediğimizde, bir çoğu muayenehaneye gelip, yüz yüze görüşme neticesinde bize fiyat verebileceklerinden bahsettiler. Gelme imkanımızın olmadığını, hazırladığımız bir makale için fiyat teklifi istediğimizi belirttiğimizde ise bazı doktorlar yardımlarını esirgemediler. İsim vermeden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

kızlık zarı dikimi fiyatı

Yazımızın üst bölümünde de bahsetmiş olduğumuz gibi, birden fazla kızlık zarı dikimi çeşidi bulunmaktadır ve fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatı belirlenirken bazı maddeler bulunmaktadır. Bunları şu eşkilde sıralayabiliriz:

  • Geçici mi yoksa kalıcı (flep) şeklinde mi yapılacak,
  • Lokal mi yoksa genel bir anestezi mi uygulanacak,
  • Kızlık zarının bozulması üzerinden geçen süre,
  • Vajina daraltma işlemi uygulanıp, uygulanmaması,
  • Kullanılacak dikim ipliğinin markası gibi bir çok sebep kızlık zarı dikimi fiyatları hakkında belirleyici rol oynamaktadır.

Ameliyatın sabit bir fiyatı bulunmamakta olup, devlet desteği kapsanımda da değildir. yani SSK veya Bağ-kur gibi sosyal sağlık güvencesi olan bayanlar devlet veya özel hastanelerde bu güvencelerinden faydalanarak, bekaret onarımı yaptıramazlar. Tamir işlemi sadece özel doktorların muayenehanelerinde gerçekleştirilmektedir. Devlet desteği kapsamında olmamasından dolayı da özel doktorlar kızlık zarı dikimi fiyatları ile diledikleri gibi değiştirme yapabilmektedirler. 

Kalıcı olarak yapılan ve flep yöntemi olarak da bilinen kızlık zarı dikimi ücreti:

  • İstanbul içerisinde 2,500 TL ile 6,000 TL arasında,
  • Ankara'da 2,750 TL ile 5,000 TL arasında,
  • İzmir'de 2,000 TL ile 4,500 TL arasında,
  • Bursa'da 3,250 TL ile 5,500 TL arasında,
  • Konya'da 4,000 TL ile 4,500 TL arasında,
  • Gaziantep ve Antalya'da 2,750 TL ile 5,000 TL arasında,
  • Kocaeli ve Kayseri'de ise 3,500 TL ile 5,500 TL arasında değişmektedir.

Geçici dikim fiyatları ise yukarıda bahsetmiş olduğumuz flep yönteminden aşağı yukları 1,000 TL daha ucuz olsa da, bir çok doktor güvenli olmadığından dolayı bu işlemi yapmayı kabul etmemektedir.

Yazı içerisinde bahsettiğimiz fiyatlar 2018 yılı Mart ayı içerisinde edindiğimiz güncel fiyatlar olup, zaman içerisinde yeniden güncellenecektir.

Kızlık Zarı Dikimi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ameliyat olduktan sonra işlemin başarılı olması için bazı dikkat edilmesi gereken şeyler bulunmaktadır. Ameliyatın başarı olmasındaki oran kadar, daha sonra dikkat edilmesi gerekenler de oldukça etkilidir. Peki dikkat edilmesi gerekenler tam olarak nelerdir ?

kızlık zarı dikimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler

  • Ameliyattan belirli bir süre sonra, doktorunuzun uygun gördüğü tarihte mutlaka kontrole gitmeniz gerekir,
  • Sağlık ve hijyen açısından doktorun uygun gördüğü antibiyotik ilaçlar düzenli olarak kullanılmalıdır,
  • Dikişlerin daha güzel bir şekilde tutması için verilen solüsyon, genital bölgeye düzenli olarak uygulanmalıdır,
  • Belirli bir süre ortak kullanım alanı olan havuz gibi yerlere girilmemelidir,
  • En az 2 hafta boyunca duş ayakta alınmalıdır,
  • Klasik oturmalı tuvalet yerine belirli bir süre klozet kullanılmalıdır,
  • Vajina bölgesini esnetecek spor çeşitlerinden bir süre boyunca uzak durulmalıdır,
  • Ağır yük kaldırımı bir süre ertelenmelidir.
  • Ameliyattan sonra en az 48 saat dinlenilmelidir.

Genel olarak dikim sonrası bunlara dikkat etmeniz yeterli olsa da, doktorunuzun size harici olarak vereceği kurallara da uymanız gerekmektedir.

Kızlık Zarı Dikimi Anlaşılır mı ?

İçinizin rahatlaması açısından laf kalabalığı yapmadan kızlık zarı dikimi anlaşılır mı sorusuna cevap verelim. Hayır, anlaşılmaz.

kızlık zarı dikimi anlaşılır mı

Normal bireyler olarak girilecek olan ilk ilişkide az veya çok olarak kızlık kanı akacaktır. Uzman bir doktor muayenesi olmadıktan sonra bekaret onarımı yaptırdığınız kesinlikle anlaşılmaz. Olası bir durumda eşinizin sizin kızlık tamiri yaptırdığınızdan şüphelenir ve sizi kontrol amaçlı doktora götürürse de, doktorlar savcılık izni olmadan kontrol yapmamaktadırlar. Savcılık izni ise genellike sadece adli vakalarda verilmektedir.

İşlerin kötü gittiğini, eşinizin bir şekilde doktoru ayarlayıp kontrol yaptırdığını düşünürsek de, ameliyat kısa bir süre içerisinde yapılmadıysa anlaşılma ihtimali yoktur. Fakat ameliyat izleri henüz yeniyse anlaşılma ihtimali bulunmaktadır. İyileşme süreci metabolizmaya göre değişkenlik göstereceğinden dolayı, buna kesin bir zaman dilimi vermek doğru değildir. Tabi bu çok zor bir ihtimal olacağından dolayı kızlık zarı dikimi belli olur mu diye aklınızı karıştıracak düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Yapılan Yerler

Kızlık zarı dikimi yapan hastaneler yok gibi görünse de bir çok büyük özel hastanelerde doktor ile anlaşmanız durumunda ameliyat işlemi yapılmaktadır. Reklamlarında bulunmadığından dolayı hastanelerin isimlerini vermeyi uygun görmüyoruz. Fakat hastanenin de alacağı komisyon ekleneceğinden dolayı, direkt olarak özel doktora başvurmanız sizin için daha hesaplı olacaktır. 

İnternet üzerinden bulduğumuz kızlık zarı dikimi yapan doktorların listesini sizler ile paylaşıyoruz. İsimlerini arama motorlarından aratarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

kızlık zarı dikimi yapan doktorlar

  • Op. Doktor Yelda Doğan,
  • Doç. Doktor Ayla Üçkuyu,
  • Op. Doktor Sibel Malkoç,
  • Prof. Doktor Alpaslan Baksu,
  • Op. Doktor Bülent Arıcı,
  • Op. Doktor Fatma Gençtürk Özer,
  • Op. Doktor İrfan Tarhan,
  • Op. Doktor Sevim Turhan,
  • Op. Doktor Güzin Başcı,
  • Op. Doktor Kubilay Özdil.

Doktor takvimi sitesinden ulaştığımız bazı kızlık zarı diken doktorların isimlerini paylaştık. Sizin de tavsiye ettiğiniz doktorlar varsa lütfen yorum bölümünden yazınız. En kısa sürede sizin de doktorunuzun bilgisini yazımıza ekleyeceğiz.

Kızlık zarı tamiri yaptıracağınız doktoru seçerken dikkat etmeniz gereken bazı konular vardır. Bunlara da sağlığınız ve ameliyatın başarılı geçmesi açısından dikkat etmenizde fayda görüyoruz.

  • Operatör olmayan doktorları tercih etmeyiniz.
  • Ameliyat yapılacak ortamı daha önce mutlaka görünüz ve steril bir ortam olduğundan emin olunuz.
  • Doktorun bu alandaki deneyiminden emin olunuz.
  • Doktorunuz ile ön görüşme esnasında psikolojik olarak frekanslarınızın tuttuğundan emin olunuz.Çünkü irtibatınız bir süre devam etmek durumunda kalabilir.

Geçici ve Kalıcı (Flep) Yöntemleri Arasındaki Farklar

Geçici olarak yapılan ameliyat ile kalıcı olarak gerçekleştirilen ve flep yöntemi olarak da isimlendirilen kızlık tamiri ameliyatlarının arasındaki farkları madde madde açıklayalım.

  • Geçici dikim ortalama 1 hafta dayanır ve daha sonra etkisini kaybeder, kalıcı yöntem ise ömür boyu dayanabilir.
  • Geçici yöntemde ertesi gün ilişkiye girilebilir, flep yönteminde ise en az 1 ay sonra ilişkiye girilmelidir.
  • Geçici dikimde hemen ilişkiye girileceğinden dolayı başka operasyon yapılamaz. Kalıcı dikimde ise vajina daraltma, genital bölge dudak estetiği gibi bir çok uygulama aynı anda yapılabilir.
  • Geçici dikim ortalama 10-15 dakika içerisinde yapılabilirken, felp 30 dakikayı bulabilmektedir.
  • Geçici dikim, diğer yönteme göre ortalama 1,000 TL daha uygundur.
  • Flep yöntemi geçici yönteme göre daha ağrısızdır.
  • Geçici dikim muayene esnasında anlaşılır, kalıcı dikimin anlaşılması ise gayet zordur.

Kızlık Zarı Dikimi Ne Zaman Yapılmalı ?

Operasyonun çeşidine göre kızlık zarı dikiminin yapılacağı zaman değişkenlik göstermektedir. Geçici olarak yapılacak tamir, ilişkiden hemen önceki günlerde yapılmaktadır. İlişkiden 1 gün önce yapılabildiği gibi, 1 hafta öncesine kadar da yaptırılabilir. Dayanıklılık süresi 1 hafta olduğundan dolayı aradan çok uzun bir süre geçmemesi tavsiye edilmektedir.

kızlık zarı dikimi ne zaman yapılmalı

Flep yöntemi yani kalıcı olarak bir dikim gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız da, cinsel birliktelikten minimum 1 ay öncesinden bu ameliyatı yaptırmalısınız. Flep yönteminde kızlık zarının yeniden birleşip, ameliyat iplikleri ve dikiş izlerinin yok olması 1 ayı bulabilmektedir. Minimum 1 ay olmak üzere daha da önce kızlık onarımı yaptırabilirsiniz.

Her ne kadar buradan olası zaman dilimlerini vermiş olsak da, kızlık zarı dikimi ne zaman yapılmalı sorusunun net cevabını doktorunuz vermektedir.

Kızlık Zarı Dikimi İçin Gerekli Olan Şartlar

Bazı müşterilerimiz, kızlık zarı ameliyatı için gerekli olan şartları bize sormaktadırlar. Çok büyük bir şartın olduğunu söylemek doğru olmaz. Doktorların aradığı kriterlerin başında 18 yaş sınırı bulunmaktadır. 18 yaşından küçük bayanlara kızlık dikimi yapılmamaktadır. Bunun haricinde anestezi uzmanının uygunluk vermesi yeterli olacaktır.

Doktorların aradığı bir başka şart ise ödemenin peşin olarak yapılmasıdır. Ameliyat ücretini tüm doktorlar nakit olarak kabul etmekte olup, bazı doktorlar da kredi kartı ile çekim yaparak taksitlendirme de yapmaktadırlar. Taksitlendirmeyi doktorunuz yapmasa bile ameliyat sonrası bankanızı arayarak kendiniz ufak bir ücret karşılığında taksitlendirme yapabilirsiniz. Yani kızlık zarı dikiminde kredi kartına taksit de olmaktadır :) .

Kızlık Zarı Dikimi Acır mı ?

kızlık zarı dikimi acır mı

Bayanların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de kızlık zarı dikimi acır mı şeklindedir. Yapılan ameliyat öncesi lokal veya genel olarak anestezi uygulandığından dolayı, operasyon esnasında herhangi bir acı hissi duyulmamaktadır.

Dikimden sonra bazı bayanlar acı çektiğini forumlarda dile getirmiş olsalar da büyük bir acı olmadığını belirtmek isteriz. Anestezi etkisi geçerken hafif ağrı olsa da, doktorunuzun yazacağı ağrı kesici ilaçlar sayesinde çok da önemi kalmamaktadır.

Esnek Kızlık Zarı Dikilir mi ?

Esnek olan kızlık zarının dikilmeye ihtiyacı bulunmamaktadır. Doktor muayenesinde esnek bir zara sahip olduğunuz belirtilmiş ise vajina genişlemesi haricinde daha önce ilişkiye girip girmediğinizin anlaşılması çok da mümkün değildir. Kızlık zarının dikilmesi için yırtılması gerekmektedir. Esnek zar yırtılmamış olacağından dolayı yeniden bir operasyon geçirmeniz tavsiye edilmemektedir.

Eşizin şüphelenmesi durumunda kontrole giderek, esnek bir zara sahip olduğunuzu kendisine kanıtlayabilirsiniz. Fakat illa ben kızlığımın kanamasını istiyorum derseniz de, operasyon ile esnek olan kızlık zarınız alınarak, flep yöntemi ile dikim yaptırabilirsiniz.

Hasta ve Doktor Gizliliği

Doktor'a yaptırdığınız kızlık tamiri operasyonunda hastanın gizliliğine doktorlar son derece önem göstermektedirler. Hastanın bu ameliyatı yaptırdığı herhangi bir resmi kayıtlara geçmemektedir. Bu uygulamayı yapan doktorlara gelen hastaların da durumlarını çok iyi bilen doktorlar bu konuda hassas davranmaktadırlar. 

Kızlık Zarı Dikiminin Alternatifleri

Bulunduğunuz şehirde veya ilçede bekaret tamiri yapacak doktor bulamayabilirsiniz veya yüksek dikim ücretlerini bulamayabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olmak için gerdek hileleri isimli makalemizi hazırlamıştık. Okumanızı mutlaka tavsiye ediyoruz.

kızlık zarı dikimi alternatifi

1993 yılında Japon'da geliştirilmeye başlanılan yapay kızlık zarı, kızlık tamirinin en büyük alternatifi konumundadır. Sitemizde de satılan yapay kızlık zarı ile ilgili mutlaka bilgi edinmenizi tavsiye ediyoruz. Daha detaylı bilgi almak için lütfen canlı destek departmanımız ile veya 0552 670 12 20 numaralı telefon operatörlerimiz ile iletişime geçiniz.

Kızlık Zarı Dikimi İzle

Uzun yıllar önce canlı olarak kızlık zarı dikimi izlemek isteyen bayanlar için hazırladığımız gerçek ameliyat videosunu yazımızın içerisinde paylaşıyoruz. Yetişkinlere yönelik bir içerik olduğundan dolayı 18 yaşından büyük arkadaşlarımızın bu videoyu izlemesini tavsiye etmekteyiz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

28 Adet Yorum bulundu
  • Derya

    Yapay kızlık zarı gibi bir ürün icat edilmişken kızlık ameliyatı olan bayanları anlamakta güçlük çekiyorum.

  • Günay

    Dikim işlemi sanıldığı kadar zor bir işlem değil arkadaşlar. Zaten ameliyat öncesi anestezi uzmanları sizi baydığı için hiçbir şey hatırlamıyorsunuz.

  • Derya

    Kızlık zarı diktirmek istiyorum ama Şırnak'ta dikim yapacak hiç kimseye ulaşamadım. Ulaşsam da burası çok küçük yer kulaktan kulağa yayılır. Şehir dışına çıkma ihtimalim de yok ne olursunuz bana yardımcı olun. Yapay kızlık zarı kullanmayı düşünüyorum. Kullansam kesin sonuç alır mıyım?

  • Fatma

    Ben de kızlık zarı dikimini düşünüyordum ki sitenizde satılan sahte kızlık ürünü ile tanıştım. İyiki de sitenizi ziyaret etmişim. Bu ürün beni gerçekten çok büyük bir dertten kurtardı. Ben bekaret ve kızlık kanı problemini atlattım çevremde de bir çok bayana bu ürünü tavsiye ettim. Gerdek gecesi ile ilgili olarak sorunu olanlar mutlaka kullansınlar, dikime bir çok para vermeye hiç gerek yok.

  • Raziye

    Dikim fiyatları hakkında detaylı olarak bilgi almak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Telefon numaramı ilettim. Lütfen en kısa sürede beni arar mısınız ?

  • Kadriye

    Kızlık zarı dikimi ameliyatı yaptırmak yerine ben de sitenizdeki sahte zarı denedim. Dikime gerçekten de hiç gerek yokmuş. Dikim yaptıranları anlamakta güçlük çekiyorum. Hem maliyet açısından oldukça uygun, hem de kullanımı çok pratik.

  • Kısmet

    Kızlık zarı dikimi yaptıracağım doktorun karşısına geçip, bacaklarımı açacağım sandalyeden çok korkup, utanıyorum. Gerçekten çok kötü bir şey ya. Düşünün sene açmışınız öyle bekliyorsunuz adam orada bir şeyler yapıyor. Keşke hiç ilişkiye girmeseydim de bu duruma düşmeseydim.

  • Kemal

    Eski kız arkadaşım ile birlikte olduk ve ayrıldığımız için kızlık zarını tamir ettirmeye ihtiyacımız var. İzmir'de yaşıyoruz. Burada dikim fiyatları çok pahalı. Biz 2019 yılında yaptırmayı düşünüyoruz fakat o sene de fiyatların daha da artacağını söylüyorlar. Yapay kızlık zarını inceledik fiyatı uygun geldi. Kullanıcı yorumlarını okuduğum zaman da herkesin memnun kaldığını görmekteyim. Biz de bu ürünü deneyecek gibiyiz.

  • Melike

    Ben Antalya'da yaşıyorum. Dikim için bir kaç doktor ile görüştüm ama hiç birisi bana %100 garanti veremedi. Büyük oranda güzel sonuç verse de kanamama ihtimali de var dediler. Ben de garanti veren kızlık zarı dikimi yapan doktor araştırırken yapay kızlık zarı kanı ile tanıştım. Fiyatı oldukça uygun geldi. Kullananların yorumlarına da baktığım zaman hepsi olumluydu. kaybedecek çok şeyimin olmadığını düşünerek 199 TL'ye bu siteden sipariş verdim. Geldiğinde test ettim. Süper bir şey gerçekten. İyi ki de kızlık tamiri yaptırmamışım. Gerek yok ki Japon bilim adamlarını bu sorunu çok uygun fiyatlar ile zaten çözmüşler.

  • Merve

    Ben de Ankara'da kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum. Fakat sitenizde sattığınız sahte bekaret kanı da mantıklı geldi. Dikim fiyatları pahalı olduğu için sizin ürünü denemeye karar verip sipariş verdim. Merak eden olur diye sonucu burada paylaşacağım.

  • Feray

    Ben Bursa'da bekaret onarımı yaptırmayı düşünüyorum. Atatürk devlet hastanesinde 3 doktor ile görüştüm. Hepsi de dikim yapmadıklarını belirttiler, bana nasihat verip gönderdiler. Bursa'da dikim yaptıran bayan arkadaşlarım var mı? bana tecrübe ve yorumlarını aktarabilirler mi? Hangi doktoru tavsiye edersiniz?

  • Müzeyyen

    Kızlık zarı dikimi yorumları çok da iç açıcı görünmüyor. Fiyatların yüksekliğinden herkes şikayetçi. Ayrıca dikim yaptırdıktan sonra kanaması olmayan bayanlarında olduğunu duydum. Hem o kadar para vereceğiz, hem de sonuç alamayacağız. Eğer böyle bir şey olursa ne yaparız bilemiyorum.

  • Rahime

    Kızlık zarı dikimi sonrası tuvalet kullanımı nasıl olmalıdır? Asri mı yoksa klozet tuvaletleri mı kullanmalıyız?

  • Durdane

    Ben 2017 yılında 2850 TL'ye kızlık tamiri yaptırmıştım. Dün İstanbul'da bulunan doktorumun sekreterini bir arkadaşıma yardımcı olmak için yeniden aradığımda 2018 yılı itibariyle fiyatların 3750 TL olduğunu, 2019 yılında ise kızlık dikimi fiyatlarının 5000 TL'nin üzerinde olacağını söyledi. Enflasyon sanırım bakire olmayan kadınları da vurdu.

  • Özge

    Ankara'da kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum. Doktorlar ile görüştüğümde gereğinden fazla ücret çıkartıyorlar. Bekaret onarımının maliyetine nedir ki sonuçta? Bence kızlık zarı ameliyatları devlet hastanelerinde yapılmalı. Hepsini karşılamasa da en azından bir bölümünü SSK karşılamalıdır.

  • Onat

    Kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları pek iç açıcı değil arkadaşlar. Hem yüksek para verip, hem de istediği sonucu elde edememiş bir çok bayan arkadaşımız mevcut. Bence doktorlar buna garanti vermeli. Garanti vermedikten sonra neden binlerce lira paramız boşa gitsin ki. Hadi parayı da geçtim, kan gelmediği zaman eşimize karşı nasıl cevap vereceğiz. Bence bu işe bir çözüm bulunmalı.

  • Oya

    Sabahat Hanım, kızlık tamiri ücretleri dediğiniz gibi pahalı. Ben de sizin gibi düşük bir maaş ile çalışan ve bekaret sorunu olan bir bayanım. Bu sitede satılmakta olan sahte kızlık zarı simülasyon ürününü denemenizi tavsiye ediyorum. Ben bu şekilde sorunumu atlattım. Sizin de işinize yarayacağını düşünüyorum.

  • Sabahat

    2018 yılı içerisinde kızlık zarı dikimi fiyatı oldukça yüksek. 2019 yılı içerisinde de daha da yükseleceğinden bahsetmişsiniz. Ben asgari ücret ile çalışan bir bayanım ve bu ameliyatı da yaptırmam gerekiyor. Fakat maaşımdan artırdığım 250 TL ile kızlık tamiri yaptırmam da pek mümkün görünmüyor. Bu işe bence alternatif bir çözüm getirilmeli.

  • Damla

    izmir'de üniversite okurken ben de erkek arkadaşım ile cinsel anlamda birlikte oldum ilk defa. Daha sonr her genç kızın başına geldiği gibi, ayrılık yelleri benim de kapımı çaldı. Bir kaç tane yine erkek arkadaşım oldu birlikte olduk falan ama evlilik anlamında herhangi bir şey olmadı. Okulum bittikten sonra memleketim olan Ankara'ya ailemin yanına geri döndüm. Görücüler gelmeye başladı fakat durumumu izah edebilmem için kendi tanıştığım birisi ile evlenmeyi düşünüyorum. Fakat henüz o şekilde bir nasip Ankara'da karşıma çıkmadı. Biraz daha bekleyip olmazsa ben de kızlık zarı tamiri yaptıracağım. Araştırmalarıma göre Ankara'da dikim ücretleri 2019 yılında 5.000 TL'nin üzerine çıkmış. İstanbul'da daha uygun fiyatlara onarım yapan doktorların olduğunu duydum. Uçak biletlerini falan hesap ettiğim zaman orada bu ameliyatı olmak bana daha mantıklı geliyor.

  • Ezgi

    2017 ve 2018 yıllarında fiyatlara baktığım zaman daha uygundu fakat yıl oldu 2019 kızlık zarı dikimi fiyatı aldı başını gitti. Asgari ücret ile çalışan bir bayan olarak giderlerimi çıktıktan sonra elime en fazla 250 TL para kalıyor. Kaba bir hesap ile İzmir'de bekaret onarımı yaptırmak istediğim zaman 1 yıldan fazla bir süre beklemem gerekecek. Bu süre zarfında yıl olacak 2020 ve fiyatlar yine artacak derken bu operasyon bana hayal gibi gelmeye başladı. Ama sitenizde bu satılan simülasyon gibi olan şey bana mantıklı geldi olmazsa onu bi deneyeceğim. Eğer ki derdime derman olursa hiç de beklemeye gerek yok.

  • Füsun

    Bu ameliyatı olduktan sonra yapılması gerekenler hakkında doktorum beni hiç uyarmamıştı. Sitenizde yazanları okuduktan sonra bir an tereddüt yaşadım. Hemen kontrole gidip muayene oldum ve ameliyatın başarılı olduğunu söylediler. Yeniden gireceğim ilk ilişkide kanama olacakmış. Orası tamam ama bu karad yüksek rakamları verdiğim dikimi yapan doktorumun beni dikkat edilmesi gerekenler hakkında mutlaka uyarması gerekiyordu. Sonuçta benim gururum ve haysiyetim önemli. Anlaşılması veya kanama olmaması durumunda nasıl izah edeceğim ben.

  • Nesrin - Konya

    Ben evlenmeden önce erkek arkadaşım ile defalarca ilişkiye girmeme rağmen kızlık zarımdan kan gelmemişti. Araştırdığım zaman esnek olduğunu düşünsem de, erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra ve başkası ile evlenmeden hemen önce emin olmak için doktora muayene oldum. Kızlık zarımın tamamen yırtıldığını, esnek bir yapıya da sahip olmadığını belirtti. Bazı bayanların kızlık yırtılmasında kanama olmayabiliyormuş. Ben de ilk defa öğrendim.

  • Aslı

    Ben de bekaretimi kaybettim ve evlenmek üzereyim. 3 yıldır özel bir şirkete sigortalı olarak çalışıyorum. Sigortam düzenli olarak yatıyor. Hastanelerde ücretsiz muayene falan olabiliyorum. Kızlık zarı dikimi devlet hastanelerinde yapılır mı, bilgisi olan var mı acaba? Eğer yapılıyorsa varsın kayıtlara geçsin hiç önemli değil. Karşıma çıkacağını düşünmüyorum. Boşu boşuna 4.000 TL parayı dikime vermek istemiyorum.

  • İmran

    Bugüne kadar, eski erkek arkadaşım ile çok fazla birlikteliğim oldu. Ayrıldıktan sonra kızlık zarı dikimi için evlenene kadar öncesinde hazırda dursun diye para biriktirme kararı aldım. Paramı biriktirdim, kenarda duruyor fakat daha evleneceğim biri yok. Dikime oranla, oldukça uygun fiyatta olan yapay kızlık zarını bulunca hemen sipariş verdim. Kullandım ve sonucu inanılmazdı cidden, şoka uğradım. Boşuna onca sene kasmışım. Adamlar gerçekten yapmış ya..

  • Neslinur - İstanbul

    Taksim'de yaşıyorum.Yaklaşık 4 sene önce bekaretimi kaybettim.Yaşadığım ortamda bekaretinin olmaması oldukça normal karşılanıyor ve ben hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum.Herhangi bir yakınlaşmamız olmadı onu kandırmak da istemem ama dikim fiyatlarını araştırdım, ciddi yüksek ve şu an karşılamam mümkün değil.Yapay kızlık zarınızı denemek istiyorum kendi başıma, sonrasında da umarım memnun kalırım.

  • Gizem

    Geçen sene kendimi tatmin etmeye çalıştığım sıra yanlışlıkla bekaretimi bozdum. İnanılmaz endişelendim kızlık zarı dikimi fiyatlarını öğrendikçe delirmek üzere oldum.Ne yapacağımı bilemezken yapay kızlık zarı ile tanıştım. Kızlar gerçekten zar onarımına ciddi rakamlar vermenize gerek yok daha uygun fiyata birebir aynı kalitede yapmış Japonlar. Ben çok memnun kaldım.

  • Tülay - İzmir

    Ben 2018 yılında kızlık zarı dikimi anlaşılır mı hiç bilmeden ameliyat olmuş ve yaklaşık 3500 TL civarında ücret ödemiştim. O zamanlar nişanlıydım ve evleneceğim dediğim insanla güven çerçevesinde devam eden birlikteliğimizde ilişkiye girdik. Her şey yolunda giderken saygı çerçevesinde ayrıldık. Olan yine bana oldu tabi. Onca para verdim bari birlikte olmasaydık. Tabi bilemezdim böyle olacağını, evlilik hazırlığındaydık sonuçta. Neyse bana büyük bir ders oldu bu olay. Tekrardan kızlık zarı dikimi ne zaman yapılmalı, sonrasında sıkıntı yaşar mıyım, anlaşılır mı ve daha ucuz hastane var mıdır diye araştırma yaparken sitenizi buldum. Onca memnuniyet beni umutlandırdı doğrusu. Böyle bir ürün varken ve işe yarıyorken dikim için ciddi paraları bayılmaya gerek yok. Siparişi verdim, en kısa sürede geldiğinde deneyip ürünle alakalı yaşadığım olumlu olumsuz her şeyi tekrar yazıp, sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.

  • Melek - Sivas

    Kızlar valla ben iyiki bu siteyi bulmuşum. Yoksa az daha dikim için 4000 TL küsür para verecektim. Çok uygun fiyata fazlasıyla kaliteli. Sahte kızlık zarı elime büyük bir gizlilikle ulaştı. Kargodan aldığımda üzerinde hediyelik eşya yazıyordu. Ufak bir ürün, saklaması çok kolay ve kullanımı da çok basit. Ben deneme ürününü kullandım, cidden çok memnun kaldım ve diğer evlenirken kullanacağım zarı da kitabımın arasında saklıyorum. Güzelce araştırıp bu siteyi bulmayan ve dikime bir sürü para bayılan insanların yaptığı büyük salaklık olabilir.

Bir cevap yazın