İlk Gecede Yapılan En İyi Bekaret Hileleri

Bakire olmayan yani kızlık zarını herhangi bir sebep ile kaybetmiş olan bayanların evlendikleri zaman ilk gecelerinde bekaret sorununu sorunsuz bir şekilde atlatmaları için uygulanan bir takım hileler bulunmaktadır. Bu makalemizde bakire değilim nasıl evleneceğim diyen bayanlar için, gerdek gecesi uygulanması mümkün olan en iyi bekaret hileleri nelerdir sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

Bekaret Hilesi

Bakire olmadan evlenenler, eşleri veya eşinin ailesi tarafından bakire olduğunun ispatlanmasının istenmesi durumunda, bir takım hilelere başvurur ve kendine bakire imajı verir. Yapılan bu olay ise bekaret hilesi olarak isimlendirilir. Bakire olmayanların hileleri doğru bir şekilde yapıldığı taktirde gerdek gecesi sorunsuz bir şekilde atlatılır ve mutlu bir evliliğin kapısından içeriye doğru girilmiş olur.

Kısacası evlilik öncesi ilişki yaşamış ve bekaretini kaybetmiş bayanların, eşlerini ilk gece kandırarak, kendilerini bakire bir bayanmış gibi göstererek vajinadan kan getirmek için yaptıkları işlemlerin bütününe ilk gece kandırmaları denilir.

Yapay Kızlık Zarı Kullanmak

Bizim okurlarımıza tavsiye ettiğimiz en iyi bekaret hilesi yapay kızlık zarı kullanmak olacaktır. Evleniyorum ama bakire değilim diye sorun yaşıyorsanız bu Japon harikası ürünü kullanarak kendinizi daha önce hiç ilişki yaşamamış gibi gösterip, karşı tarafı kandırmanız mümkün hale gelmektedir. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde yapay kızlık zarı kullanarak bakire numarası nasıl yapılır sorusuna detaylı olarak bilgiler vereceğiz. Şimdi özet bir şekilde diğer gerdek gecesi kandırma yöntemlerinden de bahsedelim.

en iyi bekaret hileleri

Kızlık Ameliyatı

2000'li yılların başına kadar ilk gece kandırmaları için en çok tercih edilen hile kızlık zarı dikimi ameliyatlarıydı. Daha sonra yapay zarın ülkemize ithal edilmesi ve yaygınlaşması ile birlikte dikim bekaret hilesine olan ilgi git gide azalmaya başladı. Maddi açıdan büyük maliyeti bulunması, ulaşılabilirliğinin az olması, ameliyat korkusu gibi sebepler kızlık ameliyatlarının tercih edilmeme sebepleri arasında gösterilmektedir. 

Bu uygulama sadece büyük şehirler merkezlerinde özel doktorların muayenehanelerinde gerçekleştirilmektedir. Bundan dolayı yaşadığı il veya ilçe dışına çıkamayan bayanlar bu hileye başvuramıyorlardı. Aynı zamanda fiyatlarının 3.000 TL'nin üzerinde olması da bir çok bayanın hayallerini suya düşürüyordu.

İlk gece bekaret hilelerinden olan kızlık zarı tamiri ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, kızlık zarı dikimi sayfamızda yer alan geniş bilgilendirmeyi okuyabilirsiniz.

Vajinaya Kan Enjekte Etmek

İlk duyduğunuz zaman kulağınıza bu bekaret hilesi çok hoş gelebilir. Her insanda kan olduğundan dolayı tek maliyetiniz 1 TL'ye satın alabileceğiniz bir adet iğnedir. Fakat oturup biraz mantıklı düşündüğünüz zaman vajinaya kan enjekte etmek fikrinin hiç de mantıklı olmadığını anlayabilirsiniz. Dilerseniz düşünmenize vakit bırakmadan biz sebebini açıklayalım. Vajina içerisine kanı enjekte ettiniz ve cinsel birleşmeye başlayacaksınız. Peki bu kan önü açık o bölge içerisinde nasıl duracak, akmayacak mı ?

vajina içerisine kan enjekte etmek

Siz daha ilişkiye girmeden, kanı enjekte ettiğiniz andan itibaren o kan akmaya başlayacak olup, sizin yatağa kadar gitmenize bile müsaade etmeyecektir. Yani diyeceğimiz odur ki, vajinaya kan enjekte ederek gerdek hilesi yapmak tamamen hurafeden ibarettir. Bu şekilde bir düşünceniz varsa kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Vajina içerisine değil de yatağa daha önceden hazırladığım boya veya kan akıtarak karşı tarafı kandırmanız da çok mantıklı değildir. Bu linke tıklayarak bu konu ile ilgili daha önce yakalanmış ve mahkemenin de boşanmasını onayladığı bir genç kızımızın başına gelenleri ve nasıl haberlere düştüğünü okuyabilirsiniz.

İlk Geceyi Adet Gününe Denk Getirmek

Her kadının adet (regl) olduğunu bildiğimize göre, bu makaleyi okuyan bayanların da kızlık zarının bozulduğunu da düşünürsek, her iki kanı da gördüğünüzü düşünüyoruz. Adet kanı ile, kızlık kanı renkleri farklıdır. Kızlık kanı, adet kanına göre daha açık ve pembeye yakın bir tonda akmaktadır. Aynı zamanda kokusu, akışkanlıkları da tamamen farklıdır. İlk geceyi adet gününe denk getirmek fikri bundan dolayı çok da mantıklı bir bekaret hilesi değildir. 

gerdek gecesini adet gününe denk getirmek

Regl döneminin süresi bir çok bayanda değişkenlik gösterdiğinden dolayı da adet gününü gerdek gecesine denk getirilebilmesi de uzak bir ihtimaldir. Ayrıca bir sonraki adet döneminizde eşiniz mantıklı bir şekilde düşündüğü zaman, kızlık zarınızın bozulduğu dönem içerisinde sizin zaten regl döneminizde olduğunu anlayabilir.

Adet döneminde cinsel birliktelik yaşanması hem dinen hem de bilimsel yönden oldukça sakıncalıdır. Pis kan atılırken birliktelik olduğunda ciddi bulaşıcı hastalıkları da peşinden getirdiği bilinmektedir. Bu sebeplerden dolayı adet kanı ile bekaret hilesini de pas geçmenizi tavsiye ediyoruz.

İlk Gece Kan Gelmesi İçin Ne Yapmalıyım ?

Yazımızın üst bölümünde bilinen bütün bekaret hilelerinden kısaca bahsetmeye çalıştık. Hangilerini uygulayıp, hangilerini uygulayamayacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz. Bizim tavsiye etmiş olduğumuz yöntem bahsetmiş olduğumuz gibi, yapay kızlık zarı kullanarak ilk gece kan getirmenizden yanaydı. Şimdi ilk geçe kan gelmesi için ne yapmalıyım düşüncesinde olan bayanların akıllarındaki soru işaretlerine daha da açıklık getirmeye çalışalım.

bakire değilim nasıl evleneceğim

Bozulmuş olan kızlık zarından kan gelmesi için ne yapmalı düşüncesindeki bayanlara tavsiye ettiğimiz ilk gece kandırma hilesi yapay kızlık zarı kullanmaktı. Yapay kızlık zarının ne olduğunu bu makalede uzun uzun anlatmaktan ziyade https://www.bekaretzari.com/yapay-kizlik-zari-nedir sayfasını ziyaret etmenizi ve okumanızı rica ediyoruz. Dilerseniz bu adresteki videoyu da izleyebilirsiniz.

Vajina içerisine yerleştirilen ve 2 saat boyunca düşme, akma, kayma yapmadan bekleyen bu ürün, bayandan gelecek olan zevk sıvılarına kan yoğunluğu ve kan rengi vererek, birleşme esnasında kızlık kanının yeni bozulmuş şeklini yansıtmaktadır. 

Sadece Türkiye'de 60.000'den fazla bayan tarafından uygulanan bu hile ile risk almadan ilk gece korkusu çok rahat bir şekilde yenilebilir. İngiliz, Alman, Çin, Fransız gibi ülkelerde üretimi olan çeşitli markalar olsa dahi biz Japon üretimi olan sahte kızlık kanını tercih etmekteyiz. Diğer ürünlerde yukarıda bahsettiğimiz boya hilesindeki gibi sorunlar meydana gelebilmektedir.

yapay kızlık zarı hilesi

Yapay zarı kullanırken bakire numarası yapmanızı da tavsiye ediyoruz. Bakire numarası nasıl yapılır diye soran bayanlara ilk kızlık zarının patladığı anda yaptıkları her şeyi aynen uygulamalarını tavsiye ediyoruz. Yani aynı şekilde hafif acı çekme, korkma, tedirginlik gibi duyguları yansıtmalarını öneriyoruz. Bu ilk gece kandırma yöntemini uygulamayı düşünüyorsanız, bulunduğunuz siteyi incelemenizi ve daha detaylı bilgiler almanızı tavsiye ediyoruz. Dilerseniz canlı destek ve sitemizde yer alan telefon numarasını (0552 670 12 20) arayarak da detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Sonuç

Bu makalemizde, bakire değilim nasıl kandırabilirim, ilk gece kan nasıl gelir ve bakire değilim nasıl evleneceğim diye merak eden bayanlara yardımcı olabilmek açısından en iyi bekaret hilelerini açıkladık. Hangi hilenin uygulanması neticesinde daha sağlıklı sonuçlar elde edileceği, hangi hilelerin ise hurafeden ibaret olduğu hakkında bilgiler verdik.

Sizin de konu hakkında soru ve düşünceleriniz varsa konumuzun altında yer alan yorum bölümünden diğer kullanıcılarımız ile paylaşmanızı bekler, önemli olan evlilikten sonraki sadakat olduğunu hatırlatarak, huzurlu evlilikler dileriz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

58 Adet Yorum bulundu
  • Sibel

    Ben Sibel, Antalya'dan yazıyorum. Üniversite hayatım boyunca birlikte olduğum eski erkek arkadaşım ile defalarca ilişki yaşadım. Daha sonra okulu bitip gittikten sonra maalesef ayrıldık. Yakın zamanda düğünüm var. Evleneceğim fakat bakire değilim. Günler yaklaştıkça elim ayağıma dolanıyor, bekaret sorunu sürekli kafamı kurcalıyor. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Fakat yazınızın içerisinde belirtmiş olduğunuz sahte ürün de oldukça dikkatimi çekti. Bu ürünü alıp denemek istiyorum.

  • Nazan

    Sibel naptin aldin mi

  • Sibel

    Evet Nazan geçen hafta sipariş verdim ve hemen geldi. bence çok başarılı bir hile. Test ettim baya kan gibi aktı. Bakireliğimi kendim kaybetmemiş olsaydım kendim bile inanırdım. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • betul

    ne kadar kan geliyor

  • Berrak

    Kadınlardan korkulur

  • Asude

    Gerçekten çok güzel bilgiler vermişiniz. Ben de bekaret hilesi yapmak için çözüm ararken yazınıza ulaştım. Yapay kızlık zarı kullanmak mantığıma çok yattı. Sanırım ben de bunu deneyeceğim :)

  • Betül

    İlk gece kocamı nasıl kandırırım da bekaret sorununa çözüm bulurum diye araştırma yaparken sitenize ulaşıp yazınızı okumuştum. Bana en mantıklı gelen gerdek hilesi yapay kızlık zarı gelmişti ve onu kullanıp güzel sonuç almıştım. Aradan uzun bir zaman geçti. Tesadüfen internette gezinirken siteniz ile karşılaştım ve yorum yazmak istedim.

  • Firdevs

    Bakire değilim, ilk gece nasıl kan gelir diye araştırma yaparken yapay kızlık zarı ile karşılaştım. Süper ve akıllıca üretilmiş bir ürüne benziyor. Ben de vakit kaybetmeden ilk fırsatta sipariş verip kullanacağım. Sonuçları buradan paylaşırım.

  • Sinem

    Ben de evlendiğim gece kız değildim. İlk gece nasıl kan gelir diye hileleri araştırırken sitenizde satılan yapay kan ile tanıştım. Hemen alıp denedim ve gerdek gecesinde de kullandım.iyi ki de satın alıp kullanmışım. Herşey bahsedildiği gibi gerçekleşti ve kocamı maalesef üzülerek kandırmak zorunda kaldım.

  • Yelda

    Arkadaşlar, bende bakire değilim nasıl evlenicem diye araştırken yapay kızlık zarı ile tanıştım. Okuduklarım bana inandırıcı geldi. Denemekten çok bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Ama dedikleri doğru çıkarsa da benim hayatımı kurtaracak ve evleneceğim. Bugün sipariş verdim gelir gelmez test edip sonucu buraya yazacağım.

  • Burcu

    Kullananlar oldu mu?

  • Fikriye

    Bakire olmayan biri ilk gece ne yapmalı? Ben çok çaresizim, evlilik günüm hızla yaklaşıyor ve ben bakire değilim. Evleneceğim erkek bu konuda çok takıntılı. Eğer kız değilsen seni gerdek gecesinde öylece bırakır giderim diyor. Lütfen yardım edin bana.

  • Firdevs

    Arkadaşlar ben de bakire değilim ve erkek arkadaşım ilk gece kan gelmezse bana inanmayacağını ve beni bırakabileceğini söyledi. ben daha önce hiç ilişkiye girmediğimi söylesem de gerdek gecesinde sonucu görecek. Çok korkuyorum. İlk gece ilişkide kan gelmesi için ne yapmalıyım. Lütfen bana yardımcı olun. Gerdek kanı falan satılıyormuş onun hakkında bilgisi olan, deneyen var mı?

  • Türkan

    Ben de sizler ile aynı kader paylaşıyorum. Erkek arkadaşım ile ayrılmak zorunda kalınca beni de ilk gece korkusu ve heyecanı sardı. Karşıma kimin çıkacağını bilmiyorum. Belki de kızlık kanamasına çok takıntılı birisi ile evleneceğim. Daha önce bakire numarası yaparak evlenen oldu mu hiç? Bakire numarası nasıl yapılır lütfen bilgi verebilir misiniz ?

  • Yönetim - Merve

    Sayın okurlarımız. İlk gece bakire numarası yapmak için sitemizde satılmakta olan yapay kızlık zarı isimli ürünümüzü kullanabilirsiniz. Ürünümüz bazı yerlerde sahte gerdek kanı veya bekaret hapı olarak da geçmektedir. Daha detaylı bilgi almak isterseniz https://www.bekaretzari.com sitemizi veya canlı destek bölümünü kullanabilirsiniz.

  • Hamide

    Kızlık zarı problemi için sunmuş olduğunuz çözümler gerçekten harika ve bir çok bayanın derdine derman olduğunuzu düşünüyorum. Bana göre de namus iki bacak arasında olmamalı. Hepimiz insanız, hepimizin nefsi var. Bir hata yapmış olabiliriz ve bu hatadan dolayı evde kalacak halimiz yok. Önemli olan insanın hatasını anlaması ve pişman olmasıdır. Eğer erkeklerin derdi ilk gecede vajinadan kan getirmek ise artık bunun da çözümünü Japonlar bulmuş. Ben bu ürünün kullanılması taraftarıyım. Bu şekilde ilişkide kan gelerek erkeğinde aklındaki şüpheler kalmış olacak ve evliliğin ilerleyen dönemlerinde sorun yaşanmasının önüne geçilmiş olacaktır.

  • Sanem

    Ben de evleneceğim ama bakire değilim. Bakire değilim nasıl evleneceğim diye araştırma yaparken sitenize rast geldim ve yapay kızlık zarı kapsülü ile tanıştım. Şuanda araştırma yapıyorum ve bunu kullanarak ilk gecede vajinadan kan getirmek bana da çok mantıklı geldi. Ben daha önce ilk geceyi adet gününe denk getirmeyi düşünmüştüm ama o benim için bir risk. Sonuçta adet döneminde sürekli kan gelmiyor ve o güne denk getirmek de bir mesele. Sanırım ben de sahte gerdek kanını kullanacağım.

  • Esin

    Kızlık zarı için çözümler harika. Evlenme aşamasında olan bayanlar için ilk gece gerçekten bir kaosa dönüşüyor. Özellikle daha önce cinsel birliktelik yasadıysanız ve bundan eşinizin haberi yoksa. Ama gördüğüm kadarıyla kızlık zarı hileleri hem garantili hem de çok uygun fiyatlara mal edilmiş. Ben de bu sitede satilan ürünü denemeyi düşünüyorum.

  • Demet

    Kızlık zarı olmayan insanlar için üretilmiş olan yapay kızlık zarı ürünü bana da çok mantıklı geldi. Benim doğuştan bekaret zarım yok ve benim ile aynı sorunu yaşayan binlerce bayan arkadaşım var. Bizim durumumuzu maalesef erkekler anlamıyor. Bu bizim elimizde olan bir şey değil ki, biz ne yapalım. Artık mecburen bu tarz hilelere başvuru yaparak gerdek gecemizi atlatmanın çözümlerini arayacağız.

  • İlayda

    Kızlık zarı için çözümler mükemmel olmuş. Ben de aynı dertten muzdaribim. Çözüm olarak sahte kızlık zarı olan ürününüzü denemeye karar verdim bakalım hakkımda hayırlısı.

  • Asuman

    ben de ilişkide kan gelmesi için yapay kızlık zarı kanı kapsülü kullanmaya karar verdim. Sitenizde canlı destekte bulunan çalışanlarınız beni ikna ettiler. Telefonda ise Merve Hanım ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdim. Bekaret tamiri düşünürken bu ürün ile tanıştım. Dün erkek arkadaşıma sahte zar ile bekaret hilesi yaparak kullandım. Hiç bir şey anlaşılmadı ve bakirelik problemimi de atlatmış oldum. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri ve bu ürünü tanıdım.

  • Funda

    Kızlık zarı için sunduğunuz çözümler gerçekten çok ilginç ve farklı. Özellikle sahte bakirelik zarı kanı kapsülü çok dikkatimi çekti. Bu ürünü kullananların yorumlarını sitenizden okudum ve çok etkilendim. Ben de kullanıp deneyeceğim. Merak eden arkadaşlar için yeniden gelip yorumumu bırakacağım.

  • Gizem

    Ben de bakire değilim vajinamdan ilk gece nasıl kan gelir diye araştırırken bu mükemmel yazı ile karşılaştım. Vajinadan kan getirmeye yarayan sahte bakirelik zarını tanıdım ve Merve Hanım'dan da telefonda detaylı bilgi aldım. Kendisi bana bekaret hileleri konusunda gerçekten çok yardımcı oldu. Sahte bakirelik kanı tozundan sipariş verdim ve hemen ertesi gün bana ulaştı. Denediğim zaman nasıl sevindiğimi anlatamam. Kızlık kanından ayırt edilmesi gerçekten büyük bir mucize. Ben bu ürün sayesinde ilk gecemi atlattım ve evlendim. Bakirelik hileleri yapmayı düşünen arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Pelin

    Bahsettiğiniz yapay kan, ilk gece çarşafa da akıyor mu ? Ben herhangi bir sorun yaşamaktan çok korkuyorum. Bakire değilim ve ilk gece ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?

  • Güniz

    Öncelikle bakire olmayanlara tavsiyeler verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Bayan sadece birisi ile birlikte olup bekaretini kaybetmeye bilir. Bunun bir çok sebebi olabilir. Ben mastürbasyon yaparken bekaret zarımı yanlışlıkla kaybettim. Bugüne kadar da kesinlikle birisiyle birlikte olmadım. Şuan tanıştığım ve evlenmeyi planladığımız erkek arkadaşım da evleneceği bayanın kesinlikle hiç ilişki yaşamamış birisi olmasını istiyor. Kendisi de gerçekten öyle ve bunu hak ettiğini de düşünüyorum. Bende vajinadan kan getirmek için sizin tavsiye ettiğiniz sahte bekaret zarı kanını kullanacağım.

  • Fatih

    Bakire olmayanların hileleri çok ilginçmiş. Bu kadar kandırma içerisine girmektense neden kendinizi eşinize saklamayı tercih etmiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Benim bugüne kadar birden fazla kız arkadaşım oldu. Güzel zamanlar geçirdik fakat hiç cinsellik yaşamadık. Sorun bende diyeceğim ama ben bazı şeylerin evlendikten sonra ilk eşler arasında yaşanmasını savunan birisiyim ve haksız da olduğumu düşünmüyorum. Siz sevgiliniz veya gecelik tanıştığınız herhangi bir erkek ile her şeyi yapın daha sonra hile hurda yaparak kocanızı kandırın. Peki vicdanınızı nasıl rahatlatmayı düşünüyorsunuz, bunu bana açıklayabilir misiniz lütfen ?

  • Ceren

    Bende üniversite yıllarımda sevgilim ile defalarca birlikte olmuştum. Şuan ayrıldık ve ben evlenme çağına geldim. Bahsetmekte olduğunuz sahte kızlık zarı kanını kullanacağım. İlk gece bakire olmadığım anlaşılır mı ? Anlaşılmaması için yapmam gerekenler nelerdir ? Lütfen kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?

  • Filiz

    Ben geçmiş yıllarda vajen bölgemden ameliyat olduğum için bakire değilim. Aslında elimizde ameliyat için verilmiş rapor da var fakat daha sonra ilişkiye hiç girmediğimi eşime anlatmakta sorun yaşayabilirim. Şuan evlenmek için birisi ile tanışmadığım için bu durumu nasıl karşılayacağını kestiremiyorum. Eğer bana inanmayan birisi olacak olursa nasıl evleneceğim ne yapacağım bilemiyorum. Şuanda bahsettiğiniz bekaret hilesi ürününüzü satın almayacağım. Öncelikli hedefim dürüst olmaktan yana. Ama tanıdığımda bu durumu iyi niyetli karşılamayacağını düşünürsem de o zaman bakirelik taklitlerini uygulayacağım artık.

  • Halime

    Kızlık zarı için çözümler oldukça gelişmiş. Ben bu kadar çözüm olduğunu bilmiyordum. Benim bildiğim sadece ameliyat idi. Onun fiyatı da oldukça pahalı olduğundan dolayı yaptırma ihtimalim yoktu. Yazı içerisinde bahsetmiş olduğunuz diğer çözümleri deneyeceğim artık. Bilgilendirme için sizlere çok teşekkür ederim.

  • Esraa

    Arkadaşlar geçen ay kullananların başarılı olup olmadığını sormuştum. Daha sonra sahte bekaret kanını sipariş verdim ve kullandım. Sonucu gerçekten harika. İnsan oğlunun anlaması hiç mümkün değil. Ben sorunsuz bir şekilde atlattım darısı diğer arkadaşların başına.

  • Esraa

    Kullananlar etkisini gördümü yardımcı olur musunuz?

  • Gözde

    Ben daha öncesinde almıştım ama hangi site olduğunu hatırlamıyorum birisini denedim ve tamamen yapay olduğu belliydi bu yüzden cesaret edemedim nişanlimda denemeye.kesinlikle doğal değildi boya gibi görünüyordu o yüzden şimdi burda her ne kadar olumlu yorumları okusam da tekrardan almaya cesaretimi toplamam uzun zaman aldı. Merve Hanım ile görüştükten sonra bu siteden de satın alıp bekaret hilesi yapmaya karar verdim. Ürün geldiği zaman elime aldığımda diğer firmadan satın aldığım ile hiç alakasının olmadığını anladım. Hemen tek başıma test ettim ve sonuç hoşuma gitti. Renk ve kıvam olarak gerdek kanına çok benziyor. Anlaşılmasına ihtimal vermiyorum. Yakın zamanda nişanlım ile de denemeyi düşünüyorum. Bana şans dileyin.

  • Figen

    Kızlık zarı probleminin giderilmesi için sunmuş olduğunuz çok mantıklı çözümler için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Ben kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra yapay zar kullanmaya karar verdim. Bakalım görelim sonuç nasıl olacak ben de çok merak ediyorum.

  • Hatice

    Yapay zar kullanarak bekaret hilesi yapmayı düşünen arkadaşlara bir kaç taktik de ben vereyim. Bahsedeceğim işlemi bir kaç önceden başlayıp yapmanız gerekiyor. Egzersizin adı "kegel", bu egzersiz sayesinde vajina kaslarınız oldukça kuvvetlenecek. Gerdek gecesinde siz biraz da kendinizi kastığınız zaman erkek zorlandıkça zorlanacak. En sonunda girdiğinde ise büyük bir zafer kazanmış edasıyla mutlu olacak ve mutluluktan gözü dünyayı görmeyecek. Bu sırada zaten baya da yorulmuş olacak. Kendine geldiğinde ise zaten siz çoktan toparlanmış olacaksınız, suni kızlık kanı da görevini tamamlamış olacak. İşte bu hile bu kadar basit. Kegel egzersizini mutlaka araştırın.

  • Asiye

    Evliliğimin önnündeki en büyük engel olan kızlık zarı beni evlilikten soğutmuştu. Tamir yaptıracak kadar parayı da bulmam mümkün olmadığı için mecburen ben de ilk gece kan hileleri nelerdir diye araştırıp ulaştığım sonuçları denemeye karar vermiştim. Fakat karşıma bakireliği hiç de sorun etmeyen bir erkek çıktı. Kendisinin ikinci evliliği olduğu için benim ile açık açık konuştu. Bana hile yapıp, beni kandırmaktansa ne ise onu söyle evliliğimizi sağlam bir temel üzerine kuralım dedi. Önceki eşi ile bu tarz bir çok sorun yaşadıkları için ben de dürüst olmayı tercih ettim. Şuanda sözlendik, yakın zamanda da düğünümüz var. Darısı diğer bayan arkadaşlarımın başına.

  • Aycan

    Bayanlar üzerine ülkemizde yoğun bir baskı var. Tıp dünyası bile bayanların bir bölümünde kızlık zarının doğuştan olmadığını, ilişkide kanama olmayabileceğini kabul ederken, bu kadar baskı yapmayı ben mantıklı görmüyorum. İnsanlık alemi bu tarz sebepsiz sorunların bir çoğuna her zaman bir çözüm üretmeyi başarmıştır. Bakire olmayan birinden kan gelmesi için sitenizde sattığınız ürün de bunlardan bir tanesi. Hem de hayat kurtarıcı cinsten. Bu tarz bir sorunu olan arkadaşım için araştırma yaparken karşılaştığımız bu ürünü kullanan arkadaşım gerdek gecesinden vajinadan kan getirme işini rahatlıkla atlattı. Erkeklerin bu tarz şeylere hala önem vermesini gerçekten anlayamıyorum.

  • Ozan

    Ben erkeğim. Sanıyorsunuz ki sadece siz mi bu yazıları okuyorsunuz? Çok mu uyanıksınız ? Diyelim ki karşı tarafı kandırdınız. Allah katında affedileceğinizi mi sanıyorsunuz. Hadi onu da geçtim şu anda aptal yok ortada.O işi cinsel ilişki yaşamadan önce düşünecektiniz. Hepiniz evde kalacaksınız. Ben ne kadar zengin olursa olsun bekaretini kaybetmiş bir kızı kesinlikle almam. Namustur bu ne paraya bakar ne pula. Bi kere bu hataya düşmüş bir kız her ne olursun ortada kalmak durumunda kalmıştır. Kimse acımaz ona. Hayat kadını olur çıkar meydana. Ya evde kalırsın ya da hayat kadınlığına devam edersin. Bakire olmayan birisi ile anca gönül eğlendiririm.

  • Ferdunde

    Yukarıda Ozan adlı kişinin yazdığını okuduğum zaman her erkeğin aynı olduğunu, ve bakire olmayan kadınların ilk gecede bekaret hilesi yaparak bunları kandırmasının uygun olduğu inancımı bir kez daha perçinledim. Adamın dediğine bakar mısınız ya. Ben bakire olmayan birisi ile anca gönül eğlendiririm demiş. Peki sen gönül eğlendirip herkesin üzerinden geç, sonra da namuslu kız ara. Ne diyeyim sana, nasıl bir şey söyleyeyim buna terbiyem bile el vermiyor.

  • Ayşen - Ankara

    Bekaretimi kaybetmeden önce, bakire olmayan bayanlara bakış açım çok farklıydı. Bazen oturduğumda ne kadar alçakça bir şey yaptıklarını düşünürdüm. Fakat insan ne oldum demeyecek ne olacağım diyecek. Kendi cahilliğimden dolayı işlediğim bir hata ile ben de bekaretimi kaybettim. O zamanlar hayat toz pembe idi ve kendi istek ve arzum ile kendimi teslim ettim. Fakat gün geldi ayrıldık ve evlilik çağımda geçeceğinden dolayı ben de kızlık zarı için çözümler aramaya başladım. Konuşmadığım doktor, uğramadığım İnternet sitesi kalmadı. Dikim için gerekli parayı temin edemeyeceğimi anladım ve ben de çözüm olarak yapay kızlık zarı kapsülü kullanmaya karar verdim. Dün bu siteden sipariş verdiğim ürün bugün elime ulaştı ve hemen denedim. Sonucu görünce gözümden yaş geldi. Kızlık zarı kanaması ile bire bir aynı sonuç.

  • Betül

    Ayşen merhaba bende o kapsülden almak istiyorum fakat kapsülden akan yapay kanın rengi çıkmazsa felan anlaşılır diye korkuyorum. Bilgi verebilir misin?

  • Ayşen

    Betül bahsettiğim gibi ben kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Boya silinince hemen geçiyor. Zaten boya gibi de değil. Kandan ayırt edilmiyor.

  • Gonca Gül

    Bekire olmadığımdan dolayı ilk gece kan gelmesi için ne yapmalıyım diye çok araştırma yaptım. Fakat sizin sitenizde yazanlar kadar bana mantıklı gelen başka bir çözüm bulamadım. Benim de uygulamaya arar verdiğim bakire numarası sanırım yapay zardan yana olacak. Dikim için gerekli olan parayı ayarlama şansım yok. Parayı bir şekilde bulsam bile Gaziantep'te dikim yapan doktor da yok diye biliyorum. Satın alıp bir deyeyeyim bakalım, bakirelik problemim için kesin çözüm sağlayacak mı göreceğiz.

  • Tuba - Antalya

    Öncelikle ihtiyacı olup zor durumda kalan bayanlar için bu şekilde bilgi paylaşım ortamı hazırladığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. İlk gece kan hileleri ile ilgili olarak gerçekten çok güzel bilgiler vermişiniz. Benim özellikle yapay zardan hiç haberim yoktu. Tek çaremin ameliyat yaptırım bekaret onarımı yaptırmam gerektiğini düşünüyordum. Oysaki daha ucuz maliyetler ile hem de ameliyat olmaya gerek kalmadan gerdek kanının hileleri varmış.

  • Levent

    Allahınız dan bulun. Sahtekar kaltaklar.sizin yüzünüzden kuzlara güven kalmadı. Millet evlenemiyor.Diyelim bir şekilde kandırdınız. Mutlu mu olacdksınız bi zaman gelecek farklı biçimde ödeyeceksiniz bunun bedelini

  • Sinem

    Erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bekaret hilesi konusunda benim de ilk aklıma gelen adet kanı ile kandırmak şeklindeydi. Fakat biraz mantıklı düşündüğüm zaman cinsel ilişkilerde adet kanının bazen kesildiğini biliyordum. Bundan dolayı hiç riske atmayayım dedim. Karşımda mantıklı olan 2 seçenek vardı birisi kızlık zarı dikimi, diğeri ise sahte kızlık kanı kullanmak. Dikim fiyatlarını öğrendikten sonra pek de mümkün olmadığını anladım ve ben de Merve Hanım'ın sattığı yapay kızlık zarı kanını kullandım. Gerçekten de hiç bir sorun yaşamadan ilk geceyi atlattım. Benim tavsiyem kesinlikle adet kanı ile kandırma işlemini uygulamayın. Bu site içerisinde satılan ürünün hem fiyatı çok uygun, hem de gerçekten işe yarıyor. Tavsiye ederim.

  • Arif

    Ne kadar ilişki öncesi cinsel birliktelik yaşamış bayan varmış piyasada.

  • Sevda

    Önce gidin başkasıyla ilişki yaşayın sonra evleneceğiniz kişiyi kandırın bu ürünü alıyorsunuz. Hiç mi evleneceğiniz adamı düşünmüyorsunuz madem istemiyor onu kandırmaya hakkınız yok gidin sizi kabul eden biriyle evlenin. Ne güzel ya başkasıyla birlikte ol sonra gel seni çok seven birisine kendini bakire diye yuttur hiç mi vicdan yok ya yazık.

  • Murat

    33 yaşındayım ve kendimi eşime saklıyorum. Ve buradan anlaşıldı ki dilime çok iş düşecek. Sahtekarlar...

  • Samet

    Üniversiteye gidiyorum, 10 kızdan 9 u sevişiyor :D . Sonra da kapsül alıyorlar. Bence evleneceğiniz insana söyleyin, güzelce anlatın kabul edecekse böyle etsin sizi.

  • Öznur - Burdur

    Evlenmeden önce bakire olmadığımdan dolayı, evlilik tarihimizi regl olduğum zamana getirmeyi düşünmüştüm. Fakat kocam ilerde adet günlerimi hesaplayabilir ve açığım ortaya çıkar, bunu yüzüme vurur diye zar aldım. İlk gecemizde kullandım ve aynı bekaret kanı gibiydi. Kızlığım bozulduğunda akan kan ile zardan akan kanın rengi aynıydı. Bu nedenle kocam hiçbir şey anlamadı. Mükemmelsiniz.

  • Pelin - Düzce

    Ben de evlenmeden önce bakire değildim. Ne yaparım, ne ederim diye internetten bakınırken, sahte kızlık zarınızı buldum. Kocamla evlenmeden önce denemek istedim ve sipariş verdim. Denildiği gibi harfiyen uyguladım. Hiç problem yaşamadım şükür. Bekaret kanı ile aynıydı. Kocamı kandırmış oldum ama söylesem asla kabullenmezdi böyle bir şeyi. İyiki böyle bir ürün var ve bizim sıkıntımıza ucuz yolla çare buldunuz.

  • Ömer in adaleti

    Yazıma başlamadan önce bir kaç şey belirtmek istiyorum.Daha yazımın başında daha bitirmeden veya içinde bulunduğu durumdan veya çaresizlikten veya psikolojik etkilerden dolayı bana kötü eleştiriler ve cümleler gelebilir. Benim için sorun yok sadece yazımı sonuna kadar okuyum. Bitirdikten sonra önce kendinizi ve vicdanınızı eleştirin sorgulayın daha sonra benim yazdıklarım konusunda eleştiri ve yorumlarınızın hepsine açığım. Kızlık zarı ile ilgili gizleme saklama yöntemlerini araştırıp uygulayan kişiler sorun edilecek birşeyi kapatma için çözümler arıyorsunuz peki neden? Karşınızdaki kızar sizi istemez farklı düşünür ? Bu ve benzeri düşünceler . Evet aklınıza gelen herhangi bir sonuç veya başka bir seçenekte olabilir . Peki karşınızdaki insanın buna hakkı yok mu . Size zorla benimle evlen zorla kızlık zarında birşey olmasın vesaire vesaire bir baskı mı var . Bence hayır . Sizler kötü insanlarsınız karşınızdaki insanı kaldırdığınızı düşünüyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz . Diyelim İlk gece kandırdınız karşınızdakini peki ya daha sonraki geceler ? Hiç düşünmeden aklınıza gelmeden yaşayabilecek misiniz? Vicdanınız rahat ona sarılıp uyuyabilecek misiniz . Evet başardım kandırdım salağı artık bana inanır düşüncesi mi olacak beyninizde? Öyle birini daha sonra tekrar tekrar kandırırsınız çünkü siz ona yalanların en büyüklerinden birini söylediniz . En büyük yalan değil diyenler olacak peki bu kadar büyük bi yalan değilse neden bu kadar gizlilik ve araştırmalar yapıyorsunuz ? Ve sonuç olarak kandırdınız tabiri caizse yuttu bu yalanı sizin gözünüzde artık o bir eş değil artık o bir sazan. Defalarca defalarca yine kandırmak istetecek bedeniniz o sazanı. Daha sonra mı ne olacak boktan sebepler yüzünden kendinize uygun olmayan zihninizle ve bedeninizle kaldırdığınız kişinin sizin gibi olmadığını size uygun olmayan temeller üzerine hayat kurduğunuzu göreceksiniz . Ne kendi vicdanınıza benliğinize yazık edin ne de karşınızdaki kişinin hayatını olmayan temeller üzerine kurdurun. Tek sözüm dürüst olun Çünkü dürüst olmazsak hakettiğimiz yaşamdan da daha kötüsünü hakedeceksiniz Bugün olmazsa yarın Yarın olmazsa öbür gün Öbür gün olmazsa Diğer gün Çünkü gerçekler hep Zihnimizde DİE ve elbet ordan dışarı çıkacaktır . Saygılarımla saygı çerçevesinde yorumlarınızı bekliyorum belki de ben yanılıyorumdur Admin bunu yayınlamazsan delikanlı değilsin seninde vicdanını sorgularım

  • Bade

    Ömer kardeşim dediklerinde kesinlikle haklisin ama benimki çocukken başıma geldi ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Tamamen kendi isteğim dışında gerçekleşti, daha ilişkinin ne olduğunu bile bilmeyecek yaştaydım. Bozulmuş mudur bilmiyorum hâlâ bekarım ve nişanlanmak üzereyim. En son ciddi olduğum bir birlikteliğim vardı ona ilk ayımızda anlattım. Kabul edeceksen beni böyle kabul et diye. O öncesinde kabul etti 8 ay gönül eğlendirdi sonrada konu evliliğe gelince ben başkasının el sürdüğü kızı istemiyorum deyip terk etti beni. suanki evliliğim gorucu usulü ölesiye sevdiğim adam bunu kabul.edemediyse beni hiç tanımayan adam nasıl kabul edecek bu sorunum yüzünden intihara kalkıştım bu sayfayada öylesine baktım belki lazım olur diye öncesinde muayene olmam gerek çünkü ve Ömer kardeşim emin ol herkes aynı değil doğuda yaşıyorum ve o ilk gece kan gelmezse mezarını hazırlamam gerekir.

  • Gulsen

    Bendede aynı sorun var yakında düğünüm var söyleyemedim. Kazık atmaya niyetinde yok sonradan sıkıntı çıkarsa boşanırız.

  • Gulsen

    Ömer'in adaleti kusura bakmayın da siz bu duruma su sürüyorsunuz ama kandıran tuzak kuduran sizsiniz.

  • Nurcan

    Yıl olmuş 2019 millet hala bekaret diyor ya arkadaşlar ben geldim 35 ime bakire değilim ama bu evlenmeme engel değil kesinlikle seven adam bunu önemsemez bu şekilde kaç evlenme teklifi aldım sayısını unuttum ama evlilik bana göre değil.

  • nimet nur

    Levent Bey, siz sanki hiç kimse ile birlikte olmadınız.

  • Yağmur

    Bende bekaretliğimi kaybettim nefsime yenik düşerek. Ben de almak istiyorum her ihtimale karşı alsam elimin altında bulunsun istiyorum. Çünkü ihtimaller var her an yüzük taka bilirim diye. Alsam faydasını görür müyüm ki acaba kullananları çok merak görüyorum.

Bir cevap yazın